Joutsen Media Oy:n varsinainen yhtiökokous 21.4.2017

Joutsen Media Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin 21.4.2017 klo 8:00.
Katso tästä yhtiökokouksen pöytäkirja.


Joutsen Media Oy yhtiökokouskutsu

Joutsen Media Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään perjantaina 21.4.2017 kello 08:00 yhtiön pääkonttorilla, osoitteessa Lekatie 4, 90140 Oulu.

Katso lisätietoja tästä liitteestä.

Kiinteistö Oy Kuusamon Sanomatalon fuusio Joutsen Media Oy:hyn.


Koillissanomat ja Iijokiseutu palkittiin vuoden parhaina verkkolehtinä

Koillissanomat ja Iijokiseutu voittivat omat sarjansa Sanomalehtien Liiton järjestämässä vuoden 2016 Paikallislehtikilpailussa.

Kuusamossa ilmestyvä sanomalehti Koillissanomat voitti vähintään kolme kertaa viikossa ilmestyvien lehtien verkkokilpailun. Koillissanomien voiton perustelut:

Erinomainen verkkolehti. Lehdessä on helppo liikkua, ja mielekästä lukemista löytyy runsaasti. Jopa pääkirjoitukset ovat oivaltavia. Lehden värimaailma on raikas ja tuore, ja etusivun taitto on onnistunut ja harmoninen. Some‐kanavien uusimpia päivityksiä on vaivatonta selailla ikkunoiden avulla. Instagramista plussaa! Verkkolehti on selvästi hyvin kiinni lukijoidensa arjessa.

Yksipäiväisten lehtien verkkokilpailun voitti Pudasjärvellä ilmestyvä Iijokiseutu. Iijokiseudun voiton perustelut:

Verkkolehden sivut ovat helppokäyttöiset. Lehdessä liikkuminen on vaivatonta, ja lukijalle tarjotaan jatkuvasti lisää luettavaa. Taitto on nykyaikainen ja värimaailmaltaan toimiva. Uutisten jaottelu on etusivulla onnistunut. Some‐kanavia tuodaan verkkolehdessä esiin, ja lukijoita kannustetaan osallistumaan sisällön tuotantoon. Lehdellä on ammattimainen ote paikallisuutisointiin.

Paikallislehtikilpailun verkkokilpailun raadissa oli viisi journalistiopiskelijaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Verkkoraadin työtä ohjasi toimittaja Antti Järvi.

Paikallislehtikilpailuun osallistui 88 lehteä ja 33 verkkopalvelua. Parhaat paikallislehdet palkittiin Sanomalehtien Liiton Suurilla lehtipäivillä Porvoossa 3.11.2016.


Juha Honkalasta Oulu-lehden päätoimittaja

Oulu-lehden uudeksi päätoi­mit­ta­jaksi on valittu Sotkamo-lehden nykyinen päätoimittaja Juha Honkala, 39.

Raahe­lais­läh­töinen Honkala aloittaa uudessa pestissään heti, kun Sotkamo-lehti on valinnut hänelle korvaajan. Siihen saakka Oulu-lehden vt.päätoi­mit­tajan virkaa hoitaa toimittaja Matti Kuoppala, 37.


Joutsen Media Oy varsinainen yhtiökokous

Joutsen Media Oy varsinainen yhtiökokous 25.4.2016.


Hallituksen ehdotus hallituksen valtuuttamiseksi päättämään osakeannista

Katso: Hallituksen ehdotus hallituksen valtuuttamiseksi päättämään osakeannista


Joutsen Media Oy Yhtiökokouskutsu

Joutsen Media Oy Yhtiökokouskutsu


Joutsen Media Oy Varsinainen Yhtiökokous

Joutsen Media Oy Varsinainen Yhtiökokous 27.4.2015.


Juha-Pekka Jormakka Joutsen Media Oy:n talouspäälliköksi

Joutsen Media Oy:n talouspäälliköksi on 1.8.2014 alkaen valittu KTM Juha-Pekka Jormakka, 32. Hän on aikaisemmin toiminut kajaanilaisessa Fin-Terpuu-konsernissa Business Controllerina.


Joutsen Media Oy Varsinainen Yhtiökokous

Joutsen Media Oy Varsinainen Yhtiökokous 25.4.2014.