Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Martta

Martta Oinas-Panuma
päätoimittaja
044 7370 399
martta.oinas-panuma@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Lasten luontoviikko Syötteen luontokeskuksella – syyslomaviikolla monenlaista toimintaa

Lasten luontoviikko Syötteen luontokeskuksella – syyslomaviikolla monenlaista toimintaa 19.10.2017Syyslomien aikaan Syötteen luontokeskuksessa vietetään perinteiseen tapaan lasten luontoviikkoa.

Iijoen Raasakan kalatien rakennussuunnittelu on aloitettu – kalatien teko alkaa keväällä

Iijoen Raasakan kalatien rakennussuunnittelu on aloitettu – kalatien teko alkaa keväällä 18.10.2017Raasakan voimalaitospadon kalatien rakennussuunnittelu on aloitettu lokakuun puolivälissä. Suunnittelu valmistuu ensi vuoden alkupuolella ja kalatien rakentaminen on tarkoitus aloittaa ensi keväänä. Raasakan voimalaitospato sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Iijoen suulta.

Pudasjärven terveysaseman sisäilman laatu esillä – korjaustöihin ryhdytään jo tämän syksyn aikana

Pudasjärven terveysaseman sisäilman laatu esillä – korjaustöihin ryhdytään jo tämän syksyn aikana 18.10.2017Kaupungin teknisen toimen eilisen tiedotteen mukaan Pudasjärven terveysaseman tiloissa tehdään korjaustöitä jo syksyn aikana. Työt jatkuvat ensi vuoden aikana.

Syksy on täällä – siitä se ajatus sitten juoksi satoon, vihapuheeseen ja lampurin elämään

Syksy on täällä – siitä se ajatus sitten juoksi satoon, vihapuheeseen ja lampurin elämään 18.10.2017Kaikki merkit viittaavat siihen, että luonto hankkiutuu talviunilleen. Koivuista varisevat lehdet yksi toisensa jälkeen liikkeillä, jotka ovat yhtä aikaa kauniita ja surullisia. Kaikki, mikä on kukkinut ja vihreänä rehottanut, lakastuu maahan. Jäljelle jäävät vain hiljalleen mätänevät korret ja kukinnot.

Julia Pätsille Taekwon-Don MM-hopeaa Dublinista – "uran arvokkain saavutus"

Julia Pätsille Taekwon-Don MM-hopeaa Dublinista – "uran arvokkain saavutus" 18.10.2017Pudasjärveltä kotoisin oleva Julia Pätsi sai lisää arvokisamitaleja nykyisin Kuusamossa sijaitsevaan palkintokaappiinsa. Hän edusti Suomea Irlannin Dublisissa järjestetyissä ITF Taekwon-Don maailmanmestaruuskilpailuissa.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.