Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Martta

Martta Oinas-Panuma
päätoimittaja
044 7370 399
martta.oinas-panuma@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Taiteilija Kimmo Takarautio yllättää näyttelijä Ville Haapasalon – ”Täydellinen idea ja merkittävin teos”

Taiteilija Kimmo Takarautio yllättää näyttelijä Ville Haapasalon – ”Täydellinen idea ja merkittävin teos” 26.6.2017Pian selviää, mitä pudasjärveläissyntyinen taiteilija Kimmo Takarautio on kaikessa hiljaisuudessaan työstänyt jättimäisen poroprojektinsa jälkeen.

Pudasjärven Kokkokylässä tulipalo omakotitalossa – ei henkilövahinkoja

Pudasjärven Kokkokylässä tulipalo omakotitalossa – ei henkilövahinkoja 26.6.2017Viime torstaina havaitsivat Pudasjärven Kokkokylässä Ranuantiellä omakotitalon asukkaat savua nousevan lämmönjakohuoneesta.

Pudasjärveläismiestä epäillään rattijuopumuksesta – poliisi tavoitti ajelemassa Oulussa

Pudasjärveläismiestä epäillään rattijuopumuksesta – poliisi tavoitti ajelemassa Oulussa 26.6.2017Juhannuksen aikaan poliisi tavoitti useita rattijuoppoja Oulun suunnalla.

Yhteishengellä Pudasjärvi nousuun – "Käykää eri kylien tapahtumissa"

Yhteishengellä Pudasjärvi nousuun – "Käykää eri kylien tapahtumissa" 25.6.2017Kaupunginjohtaja Tomi Timonen kuunteli kyläneuvostossa kylien kuulumisia myhäilevin mielin:

Pudasjärven lukion ilmailulinjalle kuusi oppilasta – "Ensimmäisen vuoden pioneerityö alkamassa"

Pudasjärven lukion ilmailulinjalle kuusi oppilasta – "Ensimmäisen vuoden pioneerityö alkamassa" 25.6.2017Pudasjärvellä ensi syksynä aloittavalle lukion ilmailulinjalle on valittu kuusi oppilasta. Tavoitteena on suorittaa kolmivuotisten lukio-opintojen ohessa lentolupakirja.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.