Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Martta

Martta Oinas-Panuma
päätoimittaja
044 7370 399
martta.oinas-panuma@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Iijokiseudun mölkkyturnauksen voittoon tuttu joukkue – mölkky lensi Eput Pudiksella -päivätapahtumassa

Iijokiseudun mölkkyturnauksen voittoon tuttu joukkue – mölkky lensi Eput Pudiksella -päivätapahtumassa 21.8.2017Viime lauantaina Kurenalus muuttui monipuolisen toiminnan kentäksi, kun Eput Pudiksella -tapahtumakokonaisuus valloitti keskusta-alueen.

Tällaista ei ole Pudasjärvellä ennen nähty – katso kuvat Eput Pudiksella -tapahtuman mahtavasta meiningistä

Tällaista ei ole Pudasjärvellä ennen nähty – katso kuvat Eput Pudiksella -tapahtuman mahtavasta meiningistä 21.8.2017Moni ei ollut uskoa silmiään Pudasjärvellä viime lauantaina, kun entisen Kurenalan koulun piha-alue oli muuttunut täysimittaiseksi festivaalipuistoksi ja illalla tuhannet ihmiset juhlivat yhdessä legendaaristen suomalaisten sävelten tahtiin.

Sorsanmetsästystä valvotaan

Sorsanmetsästystä valvotaan 21.8.2017Sorsanmetsästys käynnistyi perinteiseen tapaan sunnuntaina 20. elokuuta kello 12.00.

Bioaika-kiertue saapuu Pudasjärvelle

Bioaika-kiertue saapuu Pudasjärvelle 20.8.2017Bioaika-koulukiertue saapuu elokuun lopulla Ouluun, Pudasjärvelle ja Kuusamoon. Pudasjärven Hirsikampukselle rekka hurauttaa ensi torstaina.

Kurenpojille neljäs perättäinen seniorijalkapallon Koillis-Euroopan mestaruus

Kurenpojille neljäs perättäinen seniorijalkapallon Koillis-Euroopan mestaruus 20.8.2017FC Kurenpojat, Kuusamon Evergreen ja Louhen Veteraanit Venäjältä pääsivät ensimmäisinä aikuisurheilijoina testaamaan Suojalinnalle valmistuneen tekonurmen, kun joukkueet kisasivat jo yhdeksännen kerran seniorijalkapallon (yli 35-v) Koillis-Euroopan mestaruudesta. Ottelu pelattiin viime viikon lauantaina.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.