Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Kahdenkymmenen kiintiöpakolaisen tulo Syyriasta Posiolle on siirtynyt

Kahdenkymmenen kiintiöpakolaisen tulo Syyriasta Posiolle on siirtynyt 20.10.2017Posion kunnanvaltuusto päätti jo viime vuonna joulun alla ottaa kuluvan vuoden aikana 20 perheellistä kiintiöpakolaista, jotka tulevat samalta kielialueelta Syyriasta. Valtuusto päätti asiasta tuolloin äänin 17-3, yksi tyhjää.

Kuusamon kaupunki tarjosi viime vuonna kuntapaikan 23:lle nuorelle¿–¿osa harjoittelee jo itsenäisemmin asumista tukiasunnoissa

Kuusamon kaupunki tarjosi viime vuonna kuntapaikan 23:lle nuorelle¿–¿osa harjoittelee jo itsenäisemmin asumista tukiasunnoissa 20.10.2017Kuntapaikan saaneet, yksin ilman vanhempiaan Suomeen ja Kuusamoon tulleet nuoret asuvat Oksakodin kaksi osastoa käsittävässä perheryhmäkodissa. Osa nuorista harjoittelee jo itsenäisemmin omillaan asumista tukiasunnoissa.

Pääkirjoitus: Matkailun osuus on viidennes Kuusamon elinkeinoelämän liikevaihdosta

Pääkirjoitus: Matkailun osuus on viidennes Kuusamon elinkeinoelämän liikevaihdosta 20.10.2017Matkailun merkityksestä Kuusamolle taitetaan peistä aina aika ajoin.

Meille soitettiin havainnosta, että käynnissä on järjetön propagandakampanja työttömien syntipukiksi maalaamiseksi

Meille soitettiin havainnosta, että käynnissä on järjetön propagandakampanja työttömien syntipukiksi maalaamiseksi 20.10.2017Järjetön propagandakampanja on käynnissä kaikkien työttömien syyllistämiseksi! Samaan aikaan kun hallitus vääntää jo ennakkoon flopannutta "sotea". Sattumaako? Tuskin.

Oksakodissa eletään kuin missä tahansa kodissa – Yhteistä ruoanlaittoa ja läksyjentekoa, kuusamolaisia kavereita vielä kaivataan

Oksakodissa eletään kuin missä tahansa kodissa – Yhteistä ruoanlaittoa ja läksyjentekoa, kuusamolaisia kavereita vielä kaivataan 20.10.2017– Urheilu on tosi tärkeää minulle, vaikka tietysti koulu on vieläkin tärkeämpää. Uintia, kuntosalia, futista, lentopalloa. Tykkään liikkua monipuolisesti. En osaisi olla vain kotona, tekemättä mitään, Kuusamon Oksakodissa asuva nuorukainen kertoo.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611