Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Dreeverien SM-kokeissa kova tulostaso

Dreeverien SM-kokeissa kova tulostaso 17.11.2017Viikonloppuja Kuusamossa järjestettiin dreeverien suomenmestaruuskilpailut.

Yhtenäiset reittimerkinnät vielä alkutekijöissään – Reila -hankkeessa kartoitettiin puutteet reittimerkinnöissä ja luotiin yhtenäiset ohjeet

Yhtenäiset reittimerkinnät vielä alkutekijöissään – Reila -hankkeessa kartoitettiin puutteet reittimerkinnöissä ja luotiin yhtenäiset ohjeet 17.11.2017Yhtenäiset reittimerkinnät Posion moottorikelkkaurilla ja hiihtoreiteillä ovat vielä alkutekijöissään. Näin on myös vielä monessa muussakin lappilaisessa kunnassa, todettiin Posiolla järjestetyssä Lapin ammattikorkeakoulun matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin vetämässä Reila -reittimerkinnät turvallisiksi -hankkeen kokouksessa.

Hirvenhaukkukoe siirrettiin Kivilahden koiran kohtalon takia – Kuusamossa kaatolupa kolmelle sudelle

Hirvenhaukkukoe siirrettiin Kivilahden koiran kohtalon takia – Kuusamossa kaatolupa kolmelle sudelle 17.11.2017– Emme me voi järjestää haukkukoetta siellä missä susia on, hirvikoirajaoksen koetoimitsija Ari Airisniemi kertoo.

Susi tappoi Pipsa-koiran Kitkan Kivilahdella – omistaja suree: ”Hautapaikka on laitettu”

Susi tappoi Pipsa-koiran Kitkan Kivilahdella – omistaja suree: ”Hautapaikka on laitettu” 17.11.2017– Pipsa oli kiltti ja seurallinen. Koira lähti tavalliseen tapaan käymään itsekseen ulkona illalla.

Muikkulaatikko nettiin? Osallistu kilpailuun, voita palkinto!

Muikkulaatikko nettiin? Osallistu kilpailuun, voita palkinto! 17.11.2017Koillissanomien legendaarista Muikkulaatikkoa pyydetään internettiin.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611