Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Ville Haapasalo kuvasi kalastusohjelmaa Kuusamossa – venäläiset yllättyivät luvanhankinnan helppoudesta

Ville Haapasalo kuvasi kalastusohjelmaa Kuusamossa – venäläiset yllättyivät luvanhankinnan helppoudesta 22.8.2017Monelle tuttu suomalainen näyttelijä ja televisiojuontaja Ville Haapasalo oli viikonvaihteen Kuusamossa kuvaamassa Venäjän televisiossa esitettävää kalastusohjelmaa.

Emeritusprofessori Veli Pohjonen Kitkan Viisaiden puheenjohtajaksi

Emeritusprofessori Veli Pohjonen Kitkan Viisaiden puheenjohtajaksi 22.8.2017Kitkan Viisaat ry:n vuosikokouksessa 30.7.2017 valittiin yksimielisesti Kitkajärven Apajalahdella asuva emeritusprofessori Veli Pohjonen. Veli Pohjonen toimi jo aiemmin Kitkan Viisaiden hallituksessa ja on tunnettu kolumnisti eri lehtien palstoilta. Lisäksi Kitkan Viisaiden hallitukseen valittiin Jouni Petäjäaho Tolvasta varapuheenjohtajaksi ja rahastonhoitajaksi Anne Jäkäläniemi, posiolaiset Seppo Oikarainen ja Unto Ylitolva sekä Kitkan mökkiläisistä Viivi Latola, Juha Jolkkonen sekä Petri Varjonen.

Pääkirjoitus: Homekoirat eivät anna luotettavia vastauksia – 0,3 miljoonaa on liian kova hintalappu

Pääkirjoitus: Homekoirat eivät anna luotettavia vastauksia – 0,3 miljoonaa on liian kova hintalappu 22.8.2017Yhdyskuntatekniikan lautakunta saa huomenna keskiviikkona eteensä valtuustoaloitteen, jossa vaaditaan kaikkien Kuusamon kaupungin omistamien kiinteistöjen tutkimista homekoirien avulla. Toimialajohtajan esitys on, ettei tutkimusta tehtäisi. Syitä on useita.

Mopoautoilu luultua turvallisempaa – mopoautoille sattuu vuosittain noin 1000 liikennevahinkoa

Mopoautoilu luultua turvallisempaa – mopoautoille sattuu vuosittain noin 1000 liikennevahinkoa 21.8.2017Mopoautoille sattuu vuosittain noin tuhat liikennevahinkoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että arviolta joka kymmenes mopoauto joutuu liikennevahinkoon, selviää Onnettomuustietoinstituutin tänä kesänä valmistuneesta raportista. Raportin mukaan näiden vahinkojen seuraukset ovat kuitenkin enimmäkseen lieviä.

Pohjois-Pohjanmaan uuteen maakuntavaltuustoon kolme kuusamolaista ja yksi taivalkoskelainen

Pohjois-Pohjanmaan uuteen maakuntavaltuustoon kolme kuusamolaista ja yksi taivalkoskelainen 21.8.2017Pohjois-Pohjanmaan kuntien edustajainkokous on valinnut Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaltuuston kuluvalle kuntavaalikaudelle. Pohjois-Pohjanmaan liiton ylintä päätösvaltaa käyttävässä valtuustossa on 76 jäsentä, jotka ovat pohjoispohjalaisia kunnanvaltuutettuja. Joukossa on kolme kuusamolaista, valituiksi tulivat varsinaisiksi keskustalaiset Mika Määttä, varalla Ulla Parviainen, kokoomuksesta Martti Turunen ja varalla Tuula Mustonen sekä vihreistä Marjo Kämäräinen, varalla Vuokko Käsmä.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611