Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Koillismaalla tavallista rauhallisempi juhannus

Koillismaalla tavallista rauhallisempi juhannus 26.6.2017Poliisilla oli Koillismaalla tavallista rauhallisempi juhannus, rikoskomisario Risto Määttä Kuusamosta kertoo.

Kokonaisia neidonkenkäkasvustoja tuhottu – Oulangan tunnuslajille kylmää kyytiä: ”En ole ennen nähnyt sellaista kasviyksilöiden hävitystä”

Kokonaisia neidonkenkäkasvustoja tuhottu – Oulangan tunnuslajille kylmää kyytiä: ”En ole ennen nähnyt sellaista kasviyksilöiden hävitystä” 26.6.2017Oulangan kansallispuiston tunnuslajin neidonkengän kukinta on onnistunut tänä vuonna erinomaisesti. Kasvi kukkii pitkään ja runsaana, minkä ansiosta siitä on päässyt nauttimaan moni sellainenkin Oulangan kävijä, jolle neidonkengän kasvupaikat eivät ole entuudestaan tuttuja.

"Tärkeintä on tavallinen arki" – Perhehoidossa hoidettavasta tulee perheenjäsen

"Tärkeintä on tavallinen arki" – Perhehoidossa hoidettavasta tulee perheenjäsen 26.6.2017Kuusamo ja Taivalkoski järjestävät syksyllä yhteistyössä perhehoitaja-valmennuksen, jonka tarkoituksena on etsiä kodinomaista hoitopaikkaa vanhuksille ja kehitysvammaisille, jotka eivät pärjää yksin kotona. Valmennus on järjestetty kerran aikaisemmin Taivalkoskella, mutta Kuusamossa se järjestetään ensimmäistä kertaa.

Posion Pyrinnön juhannuskisat käytiin koleissa olosuhteissa

Posion Pyrinnön juhannuskisat käytiin koleissa olosuhteissa 26.6.2017Perinteiset Posion Pyrinnön juhannuskisat käytiin koleissa ja tuulisissa olosuhteissa. Tulosten osalta voi kuitenkin huomioida eri seurojen urheilijoiden monet henkilökohtaiset ennätykset eri ikäisten tyttöjen ja poikien sarjoissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän muita kisoja samalla lämpimimpiä säitä odotellessa.

Jani Kiiskilän keihästulos 77.72 Pudasjärven juhannuskisojen parasta antia – kolea sää verotti tulostasoa

Jani Kiiskilän keihästulos 77.72 Pudasjärven juhannuskisojen parasta antia – kolea sää verotti tulostasoa 26.6.2017Koleissa sääolosuhteissa, kahdeksan astetta ja välillä tihkusade, käydyissä Pudasjärven juhannuskisoissa ei tulostaso noussut aiempien vuosien tasolle. Parhaaksi tulokseksi nousi Veitsiluodon Kisa-Veikkojen Jani Kiiskilän keihästulos 77.72. Kiiskilä jäi vain 69 senttiä ennätyksestään. Kiiskilän tähtäimessä on tänä kesänä 80 metrin rajan puhkaisu.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611