Oulu-lehti on kahdesti viikossa ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan uuden Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 221
juha.honkala@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Suomen ensimmäinen lohikalojen ylisiirtolaite vihitään käyttöön Muhoksella

Suomen ensimmäinen lohikalojen ylisiirtolaite vihitään käyttöön Muhoksella 22.8.2017Muhoksella otetaan käyttöön Suomen ensimmäinen vaelluskalojen siirtolaite. Sen avulla nousevia kaloja otetaan kiinni, minkä jälkeen ne kuljetetaan voimalaitospatojen ohi virtavesiin kalojen luontaisille lisääntymispaikoille.

Myös turvapaikanhakijat järkyttyivät

Myös turvapaikanhakijat järkyttyivät 22.8.2017Perjantain tapahtumat järkyttivät suomalaisten lisäksi myös tänne turvapaikkaa hakemaan tulleita ihmisiä. Johtaja Sirpa Kansanaho Oulun vastaanottokeskuksesta kertoo, että monet turvapaikanhakijat ovat hakeneet tapahtuman jälkeen keskusteluapua vastaanottokeskuksen henkilökunnalta.

Oululaisopiskelija sytytti kynttilän La Ramblalla

Oululaisopiskelija sytytti kynttilän La Ramblalla 21.8.2017Oulun ammattikorkeakoulun journalistiopiskelija Henrietta Nyberg käveli varhain maanantaiaamuna nykyisen kotikaupunkinsa Barcelonan vilkkaimman kävelykadun La Ramblan päästä päähän ensimmäistä kertaa torstaina tapahtuneen terrori-iskun jälkeen. Valtavan kukka- ja kynttilämeren äärelle seisahtuessaan Nyberg piti hiljaisen hetken paitsi 13 ihmishenkeä vaatineen La Ramblan pakettiautoiskun, myös Turun torilla perjantaina sattuneen sarjapuukotuksen uhreille.

Paavo Väyrynen Turun puukotuksista: Rajat kiinni

Paavo Väyrynen Turun puukotuksista: Rajat kiinni 21.8.2017Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen (kesk./kapu) vaatii Euroopan rajojen sulkemista.

Kai Suikkanen palaa tuttuun hommaan

Kai Suikkanen palaa tuttuun hommaan 21.8.2017KHL-kausi alkaa tänään maanantaina huippuottelulla SKA-TsSKA.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu