Oulu-lehti on kahdesti viikossa ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan uuden Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 221
juha.honkala@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Kössi saa Sankarikoiran arvon – pelasti omistajansa hengen Tuirassa

Kössi saa Sankarikoiran arvon – pelasti omistajansa hengen Tuirassa 19.10.2017Kennelliitto myöntää tänä vuonna Sankarikoiran arvon 18 koiralle. Lisäksi 21 koiraa saa kunniamaininnan tekemästään urotyöstä. Sankarikoiran arvon voi saada koira, joka on vaikuttanut merkittävästi siihen, että yksi tai useampi ihmishenki on pelastunut.

Elokuvaan haetaan nuoria näyttelijöitä – Oulun murre pitää olla hallussa

Elokuvaan haetaan nuoria näyttelijöitä – Oulun murre pitää olla hallussa 19.10.2017Maria Monosen käsikirjoittamaan ja ohjaamaan "Tytöt" -elokuvaan haetaan näkyviin puherooleihin nuoria näyttelijöitä. Etsinnässä on nuoria tyttöjä sekä nuori poika. Roolit ovat tarinan kannalta varsin keskeisiä. Mukaan valituille näyttelijöille maksetaan kuvauksista ja harjoituksista palkkaa. Kuvaukset käynnistyvät helmikuussa Oulun seudulla.

Alle 17-vuotiaat bussilla ilmaiseksi syysloman kunniaksi

Alle 17-vuotiaat bussilla ilmaiseksi syysloman kunniaksi 19.10.2017Oulun joukkoliikenne tarjoaa syyslomaviikolla arkisin 23.–27.10. maksuttomat bussimatkat alle 17-vuotiaille Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1–41 ja 50–56 sekä citybusseissa. Maksua ei peritä arkipäivinä kello 7–21 välisenä aikana alkavilta matkoilta.

Tappoepäilty salasi HIV:n – Seksikumppanit: yhteys poliisiin

Tappoepäilty salasi HIV:n – Seksikumppanit: yhteys poliisiin 19.10.2017Oulun poliisi kertoo, että kahdesta Raahessa tapahtuneesta henkirikoksesta epäiltynä vangittu Tuomas Kangasniemi (entinen Viirelä) on HIV-positiivinen.

Matti Nykänen ei vetänyt – Pikkujoulut peruttu

Matti Nykänen ei vetänyt – Pikkujoulut peruttu 19.10.2017Muun muassa Matti Nykäsen tähdittämä Hauskimmat pikkujoulut -kiertue on peruutettu. Järjestäjän mukaan syynä peruutukseen on vähäinen ennakkolipunmyynti.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu