Oulu-lehti on kahdesti viikossa ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan uuden Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 221
juha.honkala@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Iihin tuulee mainetta ja mammonaa

Iihin tuulee mainetta ja mammonaa 18.11.2017Oulun ja Simon välissä sijaitsee erikoinen kunta. Kun taantuma on riepotellut pitäjiä pitkin maata, Iin talous on ollut jo kymmenen vuotta ylijäämäinen. 10–20 vuotta sitten kunta oli maan velkaisimpien joukossa, mutta nyt se on velkamäärältään keskiarvoa. Syömävelkaa kunta ei ole ottanut pitkään aikaan.

Oulun petovoima ajaa pakoon

Oulun petovoima ajaa pakoon 17.11.2017Oulu kaipaa sekä veto- että pitovoimaa. Tätä ovat paikalliset vaikuttajat toistelleet kaupungin lokakuisesta strategiaseminaarista lähtien.

Poliisi muistuttaa: Polkupyörän valo on pakollinen varuste

Poliisi muistuttaa: Polkupyörän valo on pakollinen varuste 17.11.2017Oulun poliisi jatkoi ajovalojen valvontaa pyöräilykaupunkina tunnetussa Oulussa torstaina 16.11. Valvontaa kohdistettiin tällä kertaa lähes yksinomaan polkupyörien valoihin. Enää ei poliisi #lightup -tempauksellaan päässyt kaikkia pyöräilijöitä yllättämään, sillä sana valvonnasta oli levinnyt hyvin. Poliisit jakoivat neuvoja, muistutuksia ja normaalista valvonnasta poiketen myös valoja valottomiin pyöriin.

Jussi Ylitalo: ”Aivovuoto etelään huolettaa”

Jussi Ylitalo: ”Aivovuoto etelään huolettaa” 17.11.2017Keskustapuolueen Pohjois-Pohjanmaan piiri sai viikko sitten uuden, nuoren ja innokkaan veturin. Tyrnäväläinen Jussi Ylitalo, 29, voitti puheenjohtajakisan suvereenisti 135 äänellä istuvan puheenjohtajan Matias Ojalehdon saadessa 66:n äänen saaliin.

Mies, joka sai venäläisen tähtikapellimestarinkin hiljaiseksi

Mies, joka sai venäläisen tähtikapellimestarinkin hiljaiseksi 17.11.2017Mikä ihme siinä on, että vuosi toisensa jälkeen Suomessa kasvaa uusia, kansainväliselle uralle tähtääviä huippukapellimestareita?


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu