Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Jani

Jani Klasila
myyntipäällikkö
040 589 7438
jani.klasila@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Tyrnäväläissyntyinen Kauko lähtee rakentamaan Palestiinan valtiota

Tyrnäväläissyntyinen Kauko lähtee rakentamaan Palestiinan valtiota 20.10.2017TYRNÄVÄ HELSINKI Monet tyrnäväläiset muistavat vieläkin sisäministeriön poliisiosaston ylijohtajan, tyrnäväläissyntyisen Kauko Aaltomaan paitsi nykyisistä ansioistaan, myös tästä: hän voitti poikien moniottelun suomenmestaruuden vuonna 1975. Tyrnävän Tempausta edustanutta Aaltomaata valmensi ängesleväläinen Antti Matinolli.

Löytyykö Tyrnävän vanhin kirkko?

Löytyykö Tyrnävän vanhin kirkko? 20.10.2017Tyrnävä Tyrnävän vanhaa hautausmaata tutkittiin viime kesäkuussa osana Emil Aaltosen säätiön rahoittamaa Kirkko, tila ja muisti -tutkimusta. Tutkimuksen aikana dokumentoitiin ja tutkittiin hautakivien ja -ristien muistotekstejä ja kartoitettiin maan alla säilyneitä rakennejäänteitä maatutkauksen avulla.

Juhani vuokrasi jopa Pyrinnön tilat ja vanhan pappilan, jotta kaikille oppilaille löytyisi koulupaikka

Juhani vuokrasi jopa Pyrinnön tilat ja vanhan pappilan, jotta kaikille oppilaille löytyisi koulupaikka 20.10.2017KEMPELE Harvan kunnan iskulause, slogan, pitää niin hyvin paikkansa kuin Kempeleessä. Monellakin mittarilla tarkasteltuna Hyvä kasvaa Kempeleessä –lause pitää paikkansa. Talouden pyörät pyörivät, yritykset sijoittavat paikkakunnalle ja luovat työpaikkoja. Väestö kasvaa.

Noora ja Aurelia leikkivät yleensä eläimiä tai vain höpöttelevät

Noora ja Aurelia leikkivät yleensä eläimiä tai vain höpöttelevät 20.10.2017Lumijoki Ensilumen päiväkodin pihalla kirmasi viime torstaina saappaisiin ja oransseihin huomioliiveihin sonnustautunutta pikkuväkeä. Lapset alkoivat muodostaa jonoa pihaportin suulle lastentarhanopettaja Päivi Kallion ja lastenhoitaja Elina Kaupin johdolla.

Toimittajat ja valokuvaajat aloittavat kulttuuriklinikkojen sarjan

Toimittajat ja valokuvaajat aloittavat kulttuuriklinikkojen sarjan 19.10.2017HAILUOTO Kulttuuritalo Päiväkoti käynnistää marraskuussa kuuden Kulttuuriklinikan sarjan. Kulttuuriklinikat keskittyvät taiteeseen ja luoville aloille. Kulttuuriklinikat ovat asiantuntijoiden vetämiä luentoja, joissa jokainen osallistuja saa lisäksi henkilökohtaista palautetta työnäytteistään.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi