Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Jani

Jani Klasila
myyntipäällikkö
040 589 7438
jani.klasila@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

"Meidän ikäiset on aika järkeviä sosiaalisen median käyttäjiä"

"Meidän ikäiset on aika järkeviä sosiaalisen median käyttäjiä" 18.11.2017LIMINKA Aluksi pöydän ympärillä on aistittavissa pientä jännitystä, mutta pian huone on puhetulvaa täynnä. Tupoksen Pressiklubin uusi kokoonpano laittaa uutisaiheet jämäkästi järjestykseen eri näkökulmista tarkastellen. Eikä ihme, sillä Pressiklubin uuden kauden aloittavat yhdeksäsluokkalaiset Eetu Hamari, Kaisa Haverinen, Otso Keskinen ja Helmi Turpeinen omaavat selkeitä mielipiteitä maailman menosta.

Limingassa tarjotaan bisnesoppia lukiolaisillekin

Limingassa tarjotaan bisnesoppia lukiolaisillekin 18.11.2017Liminka Limingan lukion toisen vuoden opiskelijat ovat tarttuneet tänä syksynä kurssitarjottimelle ilmestyneisiin yrittäjyysopintoihin. Vararehtori Miika Pöntisen mukaan valtakunnalliseen formaattiin kuuluvan opintokokonaisuuden keskiössä on Nuori yrittäjyys -kurssi, joka on toiminut uudenlaisena alustana koulu- ja yritysmaailman kohtaamiselle. Limingan yrittäjät ovat toimineet muun muassa nuorten neuvonantajina.

Auto suistui ojaan Tyrnävällä

Auto suistui ojaan Tyrnävällä 17.11.2017Tyrnävä Henkilöauto suistui ojaan Murrontiellä Tyrnävällä perjantaina noin klo 12.30. Nainen kuljetti autoa Kempeleen suunnasta kohti Tyrnävää. Hän menetti ajoneuvon hallinnan, ja auto suistui vasemmalle kaartuvassa mutkassa oikeanpuoleiseen ojaan.

Cappella pro Vocale ja Sofia Magdalena konsertoivat Kempeleessä

Cappella pro Vocale ja Sofia Magdalena konsertoivat Kempeleessä 17.11.2017Kempele Cappella pro Vocale ja Sofia Magdalena esiintyvät yhdessä Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkossa ja Oulun Pyhän Tuomaan kirkossa järjestettävissä konserteissa sunnuntaina 26.11. Miserere-konsertti kuullaan ensin klo 15 Kempeleessä ja klo 19 Oulussa. Konsertit johtaa Taru Pisto. Kempeleen ja Oulun seurakuntien järjestämiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Katso tästä syksyn uudet ylioppilaat

Katso tästä syksyn uudet ylioppilaat 17.11.2017RANTALAKEUS Syksyn uudet ylioppilaat:


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi