Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Jani

Jani Klasila
myyntipäällikkö
040 589 7438
jani.klasila@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Aikuisviihde ei kuulu Wanhan Meijerin kirpputorin kokoelmiin – "Myymme kaikkea, mikä on laillista"

Aikuisviihde ei kuulu Wanhan Meijerin kirpputorin kokoelmiin – "Myymme kaikkea, mikä on laillista" 21.8.2017LIMINKA Wanhan meijerin maalaiskirpputorin tiloissa pyörii asiakkaita. Vuonna 2010 perustettu kirpputori suorastaan pursuaa erilaisia tavaroita rihkamasta arvoesineisiin.

Kyrön myllyllä on pitkä historia – nyt sitä restauroidaan toimintakuntoon

Kyrön myllyllä on pitkä historia – nyt sitä restauroidaan toimintakuntoon 20.8.2017Lumijoki Hieman koulun jälkeen avautuu Lumijoentien varressa peltoaukea, joka 1550-luvulla tunnettiin Pohjois-Suomen suurimpana. Sen maamerkkinä nököttää tielle hyvin näkyvä Kyrön mylly. Siinä se on ollut paikoillaan ilmeisesti jo 1800-luvulta asti, mutta tarkkaa rakennusaikaa ei ole tiedossa. Se kuitenkin tiedetään, että myllyn on rakentanut Johan Kyrö, ja ensimmäinen kirjallinen maininta rakennuksesta on vuonna 1837 kuolleen Kyrön itsensä testamentissa.

Ennen 4H-kerhossakin viljeltiin kessua – taiteilijalle asti

Ennen 4H-kerhossakin viljeltiin kessua – taiteilijalle asti 20.8.2017Taiteilija Daniel Pesun perhe asuu Kankaan talossa Tyrnävällä. Monta mielenkiintoista sattumusta on jo takanapäin.

Anne ja Keijo toivovat löytävänsä jatkajan yritykselleen –¿muutoin Purserin ovet sulkeutuvat

Anne ja Keijo toivovat löytävänsä jatkajan yritykselleen –¿muutoin Purserin ovet sulkeutuvat 19.8.2017HAILUOTO Pöydän ääressä istuu surullinen nainen. Café Purserin yrittäjä Anne Seppänen katselee ikkunasta ulos Luovontielle ja harmittelee edessä olevaa talvikautta, jolloin Hailuodon keskustasta ei saa nykyisen kaltaisia ravintolapalveluita.

Sorsastus käynnistyy sunnuntaina – metsästäjä, muista nämä asiat!

Sorsastus käynnistyy sunnuntaina – metsästäjä, muista nämä asiat! 19.8.2017RANTALAKEUS Vajaa satatuhatta metsästäjää osallistuu sunnuntaina 20. elokuuta käynnistyvään sorsastukseen. Kausi jatkuu joulukuun looppuun saakka.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi