Siikajokilaakso (Siikkis) on vuonna 1966 perustettu, kerran viikossa torstaisin ilmestyvä, sitoutumaton Siikajokivarren kuntien paikallislehti. Lehdellä on ilmestymisalueellaan kaksi toimipistettä, toinen Ruukissa ja toinen Pulkkilassa.

Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Siikajokilaakson ilmestymisalueen kuntia ovat Siikajoki, Siikalatva ja Pyhäntä. Siikajokilaakso on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Elina

Elina Nuolioja
päätoimittaja
044 7370 289
elina.nuolioja@siikkis.fi

Anne

Anne Niinimaa
ilmoituskonsultti
044 5871 180
anne.niinimaa@siikkis.fi


Tuoreimmat uutiset

Susi lienee syönyt kaksi lammasta Pulkkilassa

Susi lienee syönyt kaksi lammasta Pulkkilassa 21.8.2017Kaksi laitumella ollutta lammasta syötiin viime viikonlopun aikana Pulkkilassa Viitastenjärvellä. Mikko Äijälä Piippolan seudun riistanhoitoyhdistyksestä vahvistaa, että kyseessä on mitä todennäköisimmin suden tai susien tekemä vahinko.

Kotikyläpäivä huokui mukavaa yhteishenkeä

Kotikyläpäivä huokui mukavaa yhteishenkeä 19.8.2017Siikajoenkylän Gumeruksen koulun ympäristöön keräännyttiin lauantaina viettämään kotikyläpäivää. Tapahtuma toimi samalla myös perinteisenä kotiseutujuhlana, jossa julkistettiin Siikajoki-Seuran valitsema Lippo-Liisa. Tänä vuonna titteli meni Merikylässä asuvalle Armi Nikolalle, joka on toiminut pitkään Siikajoen ja Pohjois-Pohjanmaan piirin maa- ja kotitalousnaisissa, eli nykyisessä Maa- ja kotitalousseurassa. Vesa Ojanperä ja Aulikki Eerikäinen luovuttivat Lippo-Liisan arvonimeen kuuluvan esineistön Siikajoki-Seuran puolesta.

Viskarit kurkistivat vanhaan aikaan Luohualla – katso kuvat!

Viskarit kurkistivat vanhaan aikaan Luohualla – katso kuvat! 18.8.2017Luohualla otettiin varaslähtö Ryskypäivään jo perjantaina, kun Siikajoen päiväkotien viskareille, eli viisivuotiaille, järjestettiin ihan oma ryskytapahtuma. Tapahtumapaikkana toimi perinteisen Ryskypäivän tavoin Voitto ja Soile Niemelän jokirantatontti.

Oikaisu: Piippolan vesi ei rakenna teitä

Oikaisu: Piippolan vesi ei rakenna teitä 18.8.201717. elokuuta Siikajokilaaksossa uutisoidaan, että Siikalatvan kunnanhallitus esittää Piippolan Vesi Oy:n vesihuoltolainan takaussitoumuksen uudistamista vuoteen 2024 ulottuen. Samassa uutisessa kerrotaan, että vuonna 2007 käyttöön otettu lainaraha on käytetty maantien vedenottamon rakentamiseen. Tarkennuksena todettakoon, että Piippolan Vesi ei suinkaan rakenna teitä, kuten uutisen sanamuoto voi antaa ymmärtää, vaan laina on käytetty kokonaisuudessaan Vanha maantie -nimisen vedenottamon rakentamiseen.

34 hakee kehittämiskeskuksen johtoon Raaheen

34 hakee kehittämiskeskuksen johtoon Raaheen 18.8.2017Raahen seutukunnan kehittämiskeskuksen johtajan avoin virka kiinnostaa. Kesäkuussa alkanut rekrytointi on tuonut Raaheen 34 hakemusta. Kehittämiskeskuksen johtajan tehtävään etsitään uutta tekijää Risto Pietilän siirtyessä eläkkeelle kuluvan vuoden lopulla.


Ruukin toimipiste
puh. 044 7370 289
Pekkalantie 3
92400 Ruukki

Pulkkilan toimipiste
puh. 044 7370 395
Pulkkilantie 5
92600 Pulkkila