Siikajokilaakso (Siikkis) on vuonna 1966 perustettu, kerran viikossa torstaisin ilmestyvä, sitoutumaton Siikajokivarren kuntien paikallislehti. Lehdellä on ilmestymisalueellaan kaksi toimipistettä, toinen Ruukissa ja toinen Pulkkilassa.

Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Siikajokilaakson ilmestymisalueen kuntia ovat Siikajoki, Siikalatva ja Pyhäntä. Siikajokilaakso on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Elina

Elina Nuolioja
päätoimittaja
044 7370 289
elina.nuolioja@siikkis.fi

Anne

Anne Niinimaa
ilmoituskonsultti
044 5871 180
anne.niinimaa@siikkis.fi


Tuoreimmat uutiset

Pyhännän kauppakeskus kiinnostaa yrittäjiä

Pyhännän kauppakeskus kiinnostaa yrittäjiä 19.10.2017Pyhännän kunnantalon kokoustila täyttyi asiasta kiinnostuneista kuntalaisista sekä yrittäjistä, kun paikallisille esiteltiin pääteiden risteysalueelle suunniteltua kauppapaikkaa.

Raahen rikosepäilyllä on HIV – poliisi pyytää seksikumppaneita ilmoittautumaan

Raahen rikosepäilyllä on HIV – poliisi pyytää seksikumppaneita ilmoittautumaan 19.10.2017Oulun poliisilaitoksella on tutkinnassa kaksi syyskuussa 2017 Raahessa tapahtunutta henkirikosta. Tutkinnan yhteydessä on selvinnyt, että teoista epäilty ja vangittuna oleva Tuomas Kangasniemi (entinen Viirelä) on HIV-positiivinen.

RAS: vammaiskuljetusten päätökset pitävät kutinsa

RAS: vammaiskuljetusten päätökset pitävät kutinsa 19.10.2017Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella tehdyt oikaisuvaatimukset ja valitukset liittyen vammaiskuljetuspäätöksiin eivät ole johtaneet korkeammissa oikeuskäsittelyasteissa alkuperäisten päätösten muuttamiseen. Näin vastaa RAS Siikajoen kunnanvaltuutettu Matti Pohjolalle (vas.) tämän tekemään selvityspyyntöön. Pohjola halusi tietää, miten kuntayhtymä hoitaa vammaiskuljetukset Siikajoen alueella, toteutuuko subjektiivinen oikeus ja onko kuntayhtymän alueella riitautettu vammaiskuljetusasioita.

Uusi omistaja etsinnässä – säilyykö Patruunan talo Ruukissa?

Uusi omistaja etsinnässä – säilyykö Patruunan talo Ruukissa? 19.10.2017Historiallisesti merkittävän Patruunan talon omistaneen Eija Marklundin lapset Susanna Marklund ja Petteri Kaartinen kokevat, että he ovat taloon liittyvässä tragediassa myötäeläneille ruukkilaisille velkaa sen, että kertovat, mitä Patruunan talolle nyt kuuluu.

Sudet tappoivat hirvikoiran Siikajoella

Sudet tappoivat hirvikoiran Siikajoella 19.10.2017Ilmeisesti susilauma raateli hirvikoiran keskiviikkona iltapäivällä Siikajoenkylän Majavaojalla.


Ruukin toimipiste
puh. 044 7370 289
Pekkalantie 3
92400 Ruukki

Pulkkilan toimipiste
puh. 044 7370 395
Pulkkilantie 5
92600 Pulkkila