Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Syyskuussa selviää, kuka demareista haastaa Sauli Niinistön

Syyskuussa selviää, kuka demareista haastaa Sauli Niinistön 26.6.2017SDP:n ehdokasasettelu presidentinvaaleihin päättyi maanantaina. Maanantai-iltaan mennessä ehdokkuudestaan oli ilmoittanut kolme ehdokasta.

Sote- ja maakuntauudistuksesta ehkä uusi esitys ja lausuntokierros kesällä

Sote- ja maakuntauudistuksesta ehkä uusi esitys ja lausuntokierros kesällä 26.6.2017Hallitukselle tärkeä sote- ja maakuntauudistus saattaa päätyä uuteen valmisteluun ja uudelle lausuntokierrokselle vielä tänä kesänä, jos eduskunnan perustuslakivaliokunnan lausunto tuo merkittäviä muutostarpeita sote- ja maakuntapakettiin.

Sipilä uskoo kiinalaisen rahan valuvan entistä enemmän kohti Suomea

Sipilä uskoo kiinalaisen rahan valuvan entistä enemmän kohti Suomea 26.6.2017Suomen suhteet Kiinaan näyttäytyivät maanantaina varsin lämpiminä, kun presidentti Xi Jinping otti vastaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) helteisessä Pekingissä.

Vaihtoehtoa kuopatulle Suomen mallille etsitään syksyn neuvottelupöydistä

Vaihtoehtoa kuopatulle Suomen mallille etsitään syksyn neuvottelupöydistä 26.6.2017Vientivetoista työmarkkinamallia ei ole tulossa, mutta sillä tavoiteltuja etuja voidaan hakea syksyn neuvotteluissa, sanovat Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen.

Sipilä kieltäytyy arvioimasta seurauksia, jos valinnanvapausmalliin tulee muutoksia

Sipilä kieltäytyy arvioimasta seurauksia, jos valinnanvapausmalliin tulee muutoksia 26.6.2017Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) vaatii työrauhaa perustuslakivaliokunnalle.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263