Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Kirjoituskurssit täyttyvät harrastajista – luovaa kirjoittamista opetetaan ja opiskellaan yhä enemmän

Kirjoituskurssit täyttyvät harrastajista – luovaa kirjoittamista opetetaan ja opiskellaan yhä enemmän 18.11.2017– Tämä on meille uusi tilanne, että kirjoituskursseille jonotetaan, sanoo Päivi Hytönen, Helsingin työväenopiston suunnittelijaopettaja.

Länsimetron ensimmäinen vuoro suhahti matkaan – metro täyttyi uteliaista

Länsimetron ensimmäinen vuoro suhahti matkaan – metro täyttyi uteliaista 18.11.2017Länsimetron ensimmäisen matkustajavuoron kuljettaja Keijo Koistinen kertoo STT:lle, että länsimetron ensimmäinen ajo on sujunut ”yllättävän hyvin”.

Bonnin ilmastokokous päättyi – tärkeitä päätöksiä luvataan ensi vuonna

Bonnin ilmastokokous päättyi – tärkeitä päätöksiä luvataan ensi vuonna 18.11.2017YK:n ilmastokokous päättyi lauantaina Saksan Bonnissa ilman merkittäviä edistysaskelia.

Sallamaarit Markkanen Pohjois-Savon piirin johtoon – ”Luvassa hyrrykkää ja myrrykkää”

Sallamaarit Markkanen Pohjois-Savon piirin johtoon – ”Luvassa hyrrykkää ja myrrykkää” 18.11.2017– Me ruvetaan tällä porukalla sellaista hyrykkää ja myrykkää Pohjois-Savossa harjoittamaan, ettei ole hetkeen nähty, keskustan Pohjois-Savon piirin uudeksi puheenjohtajaksi valittu siilinjärveläinen Sallamaarit Markkanen lupaa.

Esko Valtaoja: Ihmiskunnalla on yhä toivoa, mutta näpertely ei riitä – "Biopolttoaineet ja tuulimyllyt ovat vain laastari ja jeesusteippiä"

Esko Valtaoja: Ihmiskunnalla on yhä toivoa, mutta näpertely ei riitä – "Biopolttoaineet ja tuulimyllyt ovat vain laastari ja jeesusteippiä" 18.11.2017Eivätpä ne viime vuoden suuret uutiset niin suuria olleetkaan, Esko Valtaoja voi hymähtää silputessaan ylivuotisia sanomalehtiä kesämökkinsä saunanpesän sytykkeeksi.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263