Osakekirjojen vaihto 1.8.2017 alkaen

Nykyisten osakekirjojen viimeisen osakelipun nro 10 tultua käytetyksi tämän kevään osingon nostamiseen Joutsen Media Oy:n (ent. Suomenmaa-yhtiöt Oy) hallitus on päättänyt vaihtaa vanhat osakekirjat uusiin Joutsen Media Oy:n osakekirjoihin.

Vanhat osakekirjat pyydämme toimittamaan joko henkilökohtaisesti yhtiömme pääkonttoriin Lekatie 4, Oulu, tai postitse Joutsen Media Oy/ osakeasiat, PL 52, 90101 OULU. Huomatkaa, että osakekirja on arvopaperi ja että postitus tapahtuu osakkeenomistajan riskillä. Postilla on tarjottavana arvolähetyspalveluita.

Lisätietoja tarvittaessa antavat:

Maritta Parkkinen
puh. 044 7370332
maritta.parkkinen@joutsenmedia.fi

Arja Kylli
puh. 044 7370220
arja.kylli@joutsenmedia.fi

 

Mikäli osakkeenomistajan omistus ei suoraan käy ilmi luovutettavista osakekirjoista, on osakkeenomistajan esitettävä riittävä ja luotettava selvitys omistusoikeudestaan osakkeisiin (ns. saantoselvitys).

  • Mikäli osake on hankittu kaupalla, tarvitaan kauppakirja ja verotoimistolle esitetty varainsiirtoveroilmoitus tai muu vastaava selvitys.
  • perintönä, tarvitaan vahvistettu tai rekisteröity perukirja tai perukirja sukuselvityksineen sekä lisäksi lainvoimainen perinnönjakokirja.
  • testamentilla, tarvitaan edellisessä kohdassa mainitun selvityksen lisäksi testamentti. selvitys testamentin lainvoimaisuudesta.
  • osituksessa, tarvitaan lainvoimainen ositussopimus.
  • lahjana, tarvitaan lahjakirja.
  • osake on kadonnut, tarvitaan saantoselvityksen lisäksi käräjäoikeuden päätös osakekirjan kuolettamisesta.

Liitteet: