Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Suomenmaata julkaiseva Suomenmaan Kustannus Oy on Joutsen Media Oy:n tytäryhtiö.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Keskustanuoret hyväksyi avaruuspoliittisen ohjelman, haluaa pysäyttää ilmastonmuutoksen ja tehdä mielenterveydestä huolehtimisesta uuden normaalin – liittokokous linjasi vaalivuoden tavoitteet

Keskustanuoret hyväksyi avaruuspoliittisen ohjelman, haluaa pysäyttää ilmastonmuutoksen ja tehdä mielenterveydestä huolehtimisesta uuden normaalin – liittokokous linjasi vaalivuoden tavoitteet 18.11.2018Ilmastonmuutoksen hillintä on keskustanuorten tärkein tavoite. Seinäjoen liittokokouksessa sunnuntaina hyväksytty tavoiteohjelma asettaa tärkeysjärjestyksen nuorisojärjestön poliittisille tavoitteille.

Keski-Pohjanmaan keskustapiiri asetti neljä ehdokasta – puolueen alhainen kannatus mietitytti kokousväkeä

Keski-Pohjanmaan keskustapiiri asetti neljä ehdokasta – puolueen alhainen kannatus mietitytti kokousväkeä 18.11.2018Keskustan Keski-Pohjanmaan piiri asetti syyskokouksessaan Kokkolassa neljä ehdokasta ensi kevään eduskuntavaaleihin.

May arvostelijoille: Lähtöni ei helpottaisi brexitiä

May arvostelijoille: Lähtöni ei helpottaisi brexitiä 18.11.2018Britannian pääministeri Theresa May puolustautuu arvostelua vastaan ja sanoo, ettei brexitistä tulisi sen helpompaa, vaikka hän joutuisikin lähtemään pääministerin paikalta.

Trump: Yhdysvallat tekee loppupäätelmät sauditoimittajan murhasta lähipäivinä – Yhdysvaltain presidentti on keskustellut CIA:n kanssa murhajutun viimeisimmistä käänteistä

Trump: Yhdysvallat tekee loppupäätelmät sauditoimittajan murhasta lähipäivinä – Yhdysvaltain presidentti on keskustellut CIA:n kanssa murhajutun viimeisimmistä käänteistä 18.11.2018Presidentti Donald Trumpin mukaan Yhdysvallat tekee lopulliset johtopäätökset sauditoimittaja Jamal Khashoggin murhajuttuun liittyen lähipäivinä.

Latviassa juhlitaan maan itsenäistymisen satavuotispäivää, Suomessakin vedetään liput salkoon – Presidentti Niinistö lahjoittaa kansalliskirjastoon Tuntemattoman sotilaan

Latviassa juhlitaan maan itsenäistymisen satavuotispäivää, Suomessakin vedetään liput salkoon – Presidentti Niinistö lahjoittaa kansalliskirjastoon Tuntemattoman sotilaan 18.11.2018Latviassa vietetään tänään maan itsenäistymisen satavuotisjuhlaa. Presidentti Sauli Niinistö osallistuu juhlaan.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263