Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Suomenmaata julkaiseva Suomenmaan Kustannus Oy on Joutsen Media Oy:n tytäryhtiö.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Presidentti Niinistö: EU:n pitäisi puhua yhteisellä äänellä

Presidentti Niinistö: EU:n pitäisi puhua yhteisellä äänellä 16.2.2019Presidentti Sauli Niinistön mukaan Euroopan unionin pitäisi kyetä puhumaan yhteisellä äänellä, jotta sen viesti kuultaisiin. Hänen mukaansa näin oli aiemmin, mutta ei enää.

Kurdijoukot: Isis on lyöty Syyriassa parissa päivässä

Kurdijoukot: Isis on lyöty Syyriassa parissa päivässä 16.2.2019Äärijärjestö Isisin taistelijoilla Syyriassa on hallussaan enää puolen neliökilometrin suuruinen alue, sanoo Isisin vastaisen operaation komentaja Jia Furat. Hänen mukaansa kurdijohtoiset SDF-joukot aikovat julistaa Isisin lyödyksi muutaman päivän kuluessa.

Ulkoministeri Lavrov: Mitä Nato tavoittelee arktisella alueella?

Ulkoministeri Lavrov: Mitä Nato tavoittelee arktisella alueella? 16.2.2019Venäjä on pannut merkille Naton ja sen jäsenmaiden lisääntyneen aktiivisuuden arktisella alueella, sanoo maan ulkoministeri Sergei Lavrov. Hänen mukaansa Venäjä haluaa ymmärtää, millaista toimivaltuutta sotilasliitto oikein alueella tavoittelee.

Uutissuomalainen: Vanhustenhoidosta kertyy kanteluita

Uutissuomalainen: Vanhustenhoidosta kertyy kanteluita 16.2.2019Vanhustenhoidon valvonnasta on tehty kanteluita sekä eduskunnan oikeusasiamiehelle että oikeuskanslerille, kertoo Uutissuomalainen.

Merkel toivoo myös Kiinaa mukaan aserajoitusneuvotteluihin

Merkel toivoo myös Kiinaa mukaan aserajoitusneuvotteluihin 16.2.2019Kiinan pitäisi olla Yhdysvaltain, Venäjän ja Euroopan lisäksi mukana mahdollisissa uusissa aserajoitusneuvotteluissa, sanoo Saksan liittokansleri Angela Merkel. Hän myönsi Münchenin turvallisuuskonferenssissa asiaan liittyvän monia vaikeuksia, mutta silti olisi hyvä, että siihen suuntaan liikuttaisiin.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263