Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Suomenmaata julkaiseva Suomenmaan Kustannus Oy on Joutsen Media Oy:n tytäryhtiö.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Päästöjä vähennetään tulevaisuuden vuoksi

Päästöjä vähennetään tulevaisuuden vuoksi 17.12.2018Viime viikolla meillä keskusteltiin vilkkaasti liikenteen päästöjen vähentämisestä. Kimmokkeena tähän oli liikenne- ja viestintäministeriön ilmastopolitiikan työryhmän julkaisema raportti siitä, miten Suomen liikenne voidaan muuttaa hiilettömäksi vuoteen 2045 mennessä.

Sipilä perustulojupakasta: Keskusta tekee kunnon selvityksen eikä riitele asiasta – "Meillä on kunnianhimo korkealla"

Sipilä perustulojupakasta: Keskusta tekee kunnon selvityksen eikä riitele asiasta – "Meillä on kunnianhimo korkealla" 17.12.2018Pääministeri, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä torjuu väitteet, että keskusta olisi ajautunut sisäisiin riitoihin perustulosta.

Yle: Lakiasiantuntija pitää Helsingin pormestareiden kaksoisrooleja "harmaana alueena"  – Jan Vapaavuori istuu yrityksen hallituksessa, jota pormestarina itse valvoo

Yle: Lakiasiantuntija pitää Helsingin pormestareiden kaksoisrooleja "harmaana alueena"  – Jan Vapaavuori istuu yrityksen hallituksessa, jota pormestarina itse valvoo 17.12.2018Helsingin kaupungin pormestareiden sidonnaisuudet ja kaksoisroolitukset herättävät ihmetystä jopa kuntalain asiantuntijoiden keskuudessa.

Väyrysen Seitsemän tähden liike kertoo saaneensa riittävästi kannattajakortteja puolueen perustamiseen

Väyrysen Seitsemän tähden liike kertoo saaneensa riittävästi kannattajakortteja puolueen perustamiseen 17.12.2018Konkaripoliitikko Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike kertoo keränneensä 5 000 kannattajakorttia puolueen perustamista varten.

THL:n kysely: Ilojen ja surujen jakaminen vanhempien kanssa parantaa lasten hyvinvointia

THL:n kysely: Ilojen ja surujen jakaminen vanhempien kanssa parantaa lasten hyvinvointia 17.12.2018Moni nuori toivoo lisää perheen yhteistä aikaa, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n kouluterveyskyselystä.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263