Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Sisko Ojajärvi
päätoimittaja
044 7370 399
sisko.ojajarvi@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Valta vaihtui Pudasjärven lukiolla – katso kuvat vanhojen tanssien pyörteistä

Valta vaihtui Pudasjärven lukiolla – katso kuvat vanhojen tanssien pyörteistä 15.2.2019Valta vaihtui Pudasjärven lukiolla tänään perjantaina, kun lukion toisen vuosikurssin opiskelijoista tuli koulun vanhimpia. Perinteiseen tapaan vallan vaihtoa juhlistettiin vanhojen tansseilla, joihin osallistui tänä vuonna lähes kaikki lukion vanhat.

Tarjolla tukea paikallisille yrityksille – Pudasjärvelle Markkinointistartti-yrityspalvelusetelikokeilu

Tarjolla tukea paikallisille yrityksille – Pudasjärvelle Markkinointistartti-yrityspalvelusetelikokeilu 15.2.2019Pudasjärven kaupungin kehittämiseen perustettu Pudasjärven Kehitys Oy laskee liikkeelle Markkinointistartti-yrityspalvelusetelin, jota kokeillaan alustavasti tämän vuoden ajan.

Pudasjärven abiturientit penkkariajelulla – katso millaisissa asuissa Hirsikampuksen abit juhlivat

Pudasjärven abiturientit penkkariajelulla – katso millaisissa asuissa Hirsikampuksen abit juhlivat 14.2.2019Pudasjärven lukion abiturientit juhlistivat tänään viimeistä opiskelupäiväänsä perinteisin menoin.

Oulun kä­rä­jä­oi­keu­des­sa puidaan Livolla kuolemaan johtanutta traktorin ja pyöräilijän yh­teen­tör­mäys­tä – syyttäjä vaatii traktorin kuljettajalle elinkautista vankeutta murhasta

Oulun kä­rä­jä­oi­keu­des­sa puidaan Livolla kuolemaan johtanutta traktorin ja pyöräilijän yh­teen­tör­mäys­tä – syyttäjä vaatii traktorin kuljettajalle elinkautista vankeutta murhasta 13.2.2019Oulun käräjäoikeus käsittelee murhasyytettä. Tapaus sattui Pudasjärven Livolla viime syyskuussa, jolloin paikkakuntalainen pyörällä ajanut mies jäi traktorin alle ja sai surmansa.

Lunta, jäätä ja pakkasta – meille arkiset asiat voivat olla toisille elämyksiä

Lunta, jäätä ja pakkasta – meille arkiset asiat voivat olla toisille elämyksiä 13.2.2019Viime viikonlopun Umpihankihiihdon maailmanmestaruuskisoissa saatiin hiihtää ja ratkoa rasteja kohtuullisen lauhassa säässä, mutta kipakoitakin pakkasia on näillä korkeuksilla ehditty tänä talvena kokea.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.