Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Sisko Ojajärvi
päätoimittaja
044 7370 399
sisko.ojajarvi@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Paavo Tolosen taidetta Syötteen luontokeskuksessa – esillä töitä monelta vuosikymmeneltä

Paavo Tolosen taidetta Syötteen luontokeskuksessa – esillä töitä monelta vuosikymmeneltä 17.12.2018Aina maaliskuun loppuun saakka pääsevät Syötteen luontokeskuksessa käyvät tutustumaan sen vaihtuvien näyttelyiden tilassa ja kahviossa pudasjärveläisen taiteilijan Paavo Tolosen tuotantoon.

Kurenalan koulun purkutyöt vauhdissa – katso video, jossa seinää kaatuu

Kurenalan koulun purkutyöt vauhdissa – katso video, jossa seinää kaatuu 15.12.2018Kurenalan koulun purkaminen lähti näkyvästi vauhtiin tällä viikolla, kun kaivinkone alkoi maanantaina purkaa koulun päätyä.

Panuman risteyksen lähellä kahden henkilöauton kolari perjantaina – autoissa yhteensä seitsemän henkilöä, yksi loukkaantui vakavasti

Panuman risteyksen lähellä kahden henkilöauton kolari perjantaina – autoissa yhteensä seitsemän henkilöä, yksi loukkaantui vakavasti 15.12.2018Valtatiellä 20 sattui kahden henkilöauton kolari Panumanjärven risteyksen lähellä perjantaina puoli kuuden aikaan alkuillasta. Yksi autossa olleista yhteensä seitsemästä henkilöstä loukkaantui vakavasti.

Iijoen vesistövision rahoitus esillä – Kuusamo ja MTK liisivät Iijoki-sopimuksesta

Iijoen vesistövision rahoitus esillä – Kuusamo ja MTK liisivät Iijoki-sopimuksesta 15.12.2018Iijoen vesistövision ja toimenpideohjelman toteuttamiseen kaavailtu Iijoki-sopimus on ollut käsittelyssä kaikissa organisaatioissa, joita sopimukseen on mukaan pyydetty. Iijokivarren kunnista kaikki muut ovat sitoutuneet 9500 euron vuotuiseen rahoitusosuuteensa paitsi Kuusamo, jolta ei heltiä kuin 2000 euroa.

Koilliskivi hakee lupaa koelouhintaan – Livon Pitkäselän kivi on väriltään kiinnostavaa

Koilliskivi hakee lupaa koelouhintaan – Livon Pitkäselän kivi on väriltään kiinnostavaa 14.12.2018Koilliskiven yrittäjä Heikki Harju on anonut kaupungilta lupaa suorittaa koelouhintaa kaupungin omistamalla tilalla Livon Pitkäselässä. Hakemuksen mukaan louhittava määrä on noin 100 kuutiometriä, josta noin kymmenen prosenttia kelpaa koejalostukseen.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.