Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Sisko Ojajärvi
päätoimittaja
044 7370 399
sisko.ojajarvi@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Ministerivierailu Pintamolla

Ministerivierailu Pintamolla 18.4.2018Kylätalon remontin valmistumisjuhlissa

Korjaus pääkirjoitukseen

Korjaus pääkirjoitukseen 18.4.201818. huhtikuuta ilmestyneen Iijokiseudun paperiversion pääkirjoituksessa on virhe. Siinä sanotaan, että ensi viikon tiistaina kokoontuu kaupunginvaltuusto. Ei. kokoonnu. Silloin kokoontuu kaupunginhallitus. Vt. päätoimittaja pahoittelee ja pyytää anteeksi virhettään.

Mielenkiintoisia aikoja

Mielenkiintoisia aikoja 18.4.2018Viime viikon torstaisessa kaupunginvaltuuston kokouksessa yhdeksän valtuutettua kaikista valtuustoryhmistä vasemmistoliittoa lukuun ottamatta jätti aloitteen valtuuston ylimääräisen kokouksen koolle kutsumiseksi. Kyseessä on Siuruan kaavaan liittyvän kyselyn järjestäminen ja viime vuoden lopussa valtuuston hyväksymä talousarvio.

Uudet tuulet puhaltavat valtuustossa

Uudet tuulet puhaltavat valtuustossa 18.4.2018Pudasjärven kaupunginvaltuusto viime torstaina oli pikainen, mutta värikäs. Neljän kohdan esityslista meni ohi hetkessä, ja Kurenalan koulun purkuun myönnettiin 900 000 euron lisämääräraha. Koulun paikalle suunnitellaan Hyvänolonkeskusta, joka pystyisi tulevaisuudessa vastaamaan SOTE:n tilatarpeita.

Kaupunginvaltuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelusta

Kaupunginvaltuustoryhmien puheenjohtajien neuvottelusta 18.4.2018Kaikkien valtuustossa edustettujen valtuustoryhmien puheenjohtajat ja valtuuston puheenjohtaja kokoontuivat kaupunginhallituksen pj. Anni-Inkeri Törmäsen kutsusta koolle maanantaina 16.4. klo 19 kaupungintalolle.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.