Iijokiseutu on Pudasjärven ja Taivalkosken alueiden paikallislehti, josta yli 40 vuoden aikana on kasvanut kiinteä osa ilmestymisalueensa elämää. Keskiviikkoisin ilmestyvä Iijokiseutu kertoo Pudasjärven tapahtumista kattavammin kuin yksikään muu tiedotusväline.

Tilattavana lehtenä Iijokiseutu on haluttu tiedotusväline lukijoiden keskuudessa. Lehteä lukee käytännössä jokainen pudasjärveläinen – tutkimuksen mukaan lukijapeitto on 98 prosenttia viikon ajalta mitattuna.

Iijokiseutu on puolueeton paikallislehti, ja se kuuluu Sanomalehtien Liittoon. Lehden jutut ja ilmoitukset muodostavat kokonaisuuden, joka on tarkoitettu sekä lukijoiden että ilmoittajien parhaaksi. Ammattitaitoisella toiminnallaan lehti edistää paikkakunnan henkistä ja taloudellista hyvinvointia.

Sisko Ojajärvi
päätoimittaja
044 7370 399
sisko.ojajarvi@iijokiseutu.fi

Anitta Kortetjärvi
mediamyyjä
044 7370 390
anitta.kortetjarvi@iijokiseutu.fi


Tuoreimmat uutiset

Talviajo vaatii opettelua, mutta hiljaa hyvä tulee

Talviajo vaatii opettelua, mutta hiljaa hyvä tulee 19.10.2018Yhden pudasjärveläisen talven auton ratissa kokenut Frank Kabengele tietää lumen ja jään vaativan malttia. Uudessa kotipitäjässään ajokortin vuosi sitten suorittanut mies varautuu taas ajamaan hitaasti ja varovasti.

Pudasjärven seurakunnan päättäjät enimmäkseen aktiivista väkeä

Pudasjärven seurakunnan päättäjät enimmäkseen aktiivista väkeä 19.10.2018Syksyllä 2014 valittujen seurakuntapäättäjien nelivuotinen luottamustehtävä on päättymässä. Kirkkoon kuuluvat äänestävät marraskuussa uudet kirkkovaltuutetut, Pudasjärvelle 23 henkilöä.

Pudasjärven kehittämistoimen YT-neuvottelut päätökseen – Kehittämisjohtajan virka lakkautetaan ja Rimmin tiloista luovutaan

Pudasjärven kehittämistoimen YT-neuvottelut päätökseen – Kehittämisjohtajan virka lakkautetaan ja Rimmin tiloista luovutaan 18.10.2018Rimminkankaan Unelmatehas-konseptin kanssa haparoineen Pudasjärven kaupungin kehittämistoimen yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen.

Ruoka on aina muodissa

Ruoka on aina muodissa 18.10.2018Ruoka puhuttaa aina, onhan se merkittävä osa hyvinvointia. Se on noussut jälleen pinnalle niin mediassa kuin ihmisten välisessä kanssakäymisessä.

Pimiät hinnat sai väen liikkeelle

Pimiät hinnat sai väen liikkeelle 18.10.2018Viime perjantaina vietettiin useissa liikkeissä Kurenalalla Pimiät hinnat -iltaa, jolloin kampanjaan osallistuneet liikkeet pitivät ovensa avoinna kello 20:een ja tavaraa myytiin hyvillä alennuksilla.


Iijokiseutu
Postiosoite PL 24, 93100 Pudasjärvi
Katuosoite Puistotie 2, 93100 Pudasjärvi
Asiakaspalvelukonttori avoinna ma-to klo 8-16, pe 8-14.