Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Nollasta kuuteenkymppiin – Koillissanomissa esiintyy naisia enemmän kuin vertailumedioissa, jos Genderbottiin on uskominen

Nollasta kuuteenkymppiin – Koillissanomissa esiintyy naisia enemmän kuin vertailumedioissa, jos Genderbottiin on uskominen 21.10.2018Koillissanomat on viime aikoina johtanut suomalaisia verkkomedioita julkaistujen naisten nimien määrissä suhteessa miesten nimien määriin. Tiedot ovat peräisin ruotsalaisen tietokoneharrastajan kehittämän Genderbot -ohjelman tuloksista. Genderbot käy reaaliajassa läpi suomalaisten verkkomedioiden sukupuolijakaumaa. Idea botin taustalla on osoittaa medioissa esiintyvien sukupuolten määrällistä eroa.

Kiona Teye nappasi Napero-Finlandian – raati: tarinoissa korkeatasoista fantasiaa ja avaruusseikkailua

Kiona Teye nappasi Napero-Finlandian – raati: tarinoissa korkeatasoista fantasiaa ja avaruusseikkailua 20.10.2018Napero-Finlandian voittaja on oululainen Kiona Teye. Hänen satunsa on nimeltään Kirjeitä Auringolta. Teye osallistui kilpailuun vanhempien eli 5-6 luokkalaisten lasten sarjassa.

Verkkoharjus ui mukaan Koillissanomien kalakisaan – Juhannuksen alla noussut veijari ehti vielä mukaan mainiosti

Verkkoharjus ui mukaan Koillissanomien kalakisaan – Juhannuksen alla noussut veijari ehti vielä mukaan mainiosti 20.10.2018– Se tuli 35 millin siikaverkosta aivan tuosta Tyräjärvestä, aivan kotirannasta, noin viikkoa ennen juhannusta, kertoo Kaarlo Moilanen.

”Silloin hirvet vedettiin köysillä miehissä pois maastosta” – Hirvenmetsästys vaati ennen tuuria ja jalkapatikkaa, tänä päivänä apuna on teknologia

”Silloin hirvet vedettiin köysillä miehissä pois maastosta” – Hirvenmetsästys vaati ennen tuuria ja jalkapatikkaa, tänä päivänä apuna on teknologia 20.10.2018Älypuhelin kajastaa kirkkaana sumuisen lauantai-aamun hämärässä. Vouti Timo Törmänen esittelee parikymmenpäiselle oranssiliiviselle joukolle mustavalkoisia valokuvia puhelimen ruudulta. Törmäsenvaarassa valmistaudutaan jahtiin.

Kirja kuljettaa kansallispuistoihin perinpohjaisesti

Kirja kuljettaa kansallispuistoihin perinpohjaisesti 19.10.2018Retkeilijää neuvotaan kädestä pitäen ja kerrotaan myös puistojen historiaa.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611