Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Juha Päivärinta muokkasi vanhaa neuvoa: "Päätin jättää ei-sanan pois elämästäni” – Hänelle se toi menestystä ja talvet Espanjassa, nyt Päivärinta antaa kirjassaan vinkkejä muille

Juha Päivärinta muokkasi vanhaa neuvoa: "Päätin jättää ei-sanan pois elämästäni” – Hänelle se toi menestystä ja talvet Espanjassa, nyt Päivärinta antaa kirjassaan vinkkejä muille 21.8.2018Konttorissa töissä pakertamassa aamusta iltaan samalla tavalla. Kun Juha Päivärintaa pyytää miettimään, millaista hänen elämänsä olisi, jos hän olisi tehnyt toisenlaisia valintoja, on kuva nykyisyyttä harmaampi.

Kolumni: Politiikan syksy on pyörähtänyt käyntiin – innolla tavoittelemassa uutta kautta

Kolumni: Politiikan syksy on pyörähtänyt käyntiin – innolla tavoittelemassa uutta kautta 21.8.2018Kaksi edellistä viikkoa on ollut politiikan syksyn käynnistelyä. Toissa viikolla olin kolme päivää huoltoauton pyörillä Pyörät pyörimään -tapahtumassa. Tämä Keskustan perinteinen pyöräily kulki nyt omassa maakunnassamme Ylivieskasta Raahen ja Muhoksen kautta Ouluun.

Kuusamoon syntynyt visenttivasikka sai nimekseen Vilma –¿tulos Koillissanomien nimikilpailusta

Kuusamoon syntynyt visenttivasikka sai nimekseen Vilma –¿tulos Koillissanomien nimikilpailusta 21.8.2018Kuusamon ensimmäisen visentti-vasikan nimeksi tuli Vilma. Kuusamon Visenttipuiston uusi tulokas on tyttövasikka.

Lukijalta: Anitta Enojärven kuusamolaissuvun yksi vaihe päättyi Pummankiin – osa 5

Lukijalta: Anitta Enojärven kuusamolaissuvun yksi vaihe päättyi Pummankiin – osa 5 21.8.2018Virallisten, netissä julkaistujen arkistotietojen (Kansallisarkisto) mukaan,

Poliisi: asuntomurroissa ei buumia, epäilyttävistä autoista ilmoitetaan

Poliisi: asuntomurroissa ei buumia, epäilyttävistä autoista ilmoitetaan 21.8.2018Asuntomurrot ovat valitettavan yleisiä ympäri vuoden. Tällä hetkellä Koillismaalla ei ole poliisin mukaan havaittavissa erityistä murtojen buumia.


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611