Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Kuutamon tähden peikkoesitys valittiin tanssi-tapahtumaan

Kuutamon tähden peikkoesitys valittiin tanssi-tapahtumaan 20.1.2018Kuusamolaisen Kuutamon Tähti -tanssiryhmän esitys Metsänpeikkojen kokous on valittu mukaan Arktiset Askeleet -lastentanssitapahtumaan. Arviointiraati valitsi katselmukseen kaikkiaan 41 teosta.

Yli 500 taloutta ilman sähköjä lauantaina – pahin tilanne Taivalkoskella

Yli 500 taloutta ilman sähköjä lauantaina – pahin tilanne Taivalkoskella 20.1.2018Pahimmillaan lähes 600 taloutta kärsi sähkökatkoista Koillismaalla lauantaina. Tilanne paheni iltaa kohti mentäessä.

Muikkulaatikko: Jos Kyllönen tulisi kuulolle apsin aamuparlamenttiin, niin vieläkö olisi sitä mieltä, että kyllä kansa tietää?

Muikkulaatikko: Jos Kyllönen tulisi kuulolle apsin aamuparlamenttiin, niin vieläkö olisi sitä mieltä, että kyllä kansa tietää? 20.1.2018Muikku ihmetteli keskiviikkona, että kukahan sieltä kävelee Kuusamon keskustassa kadulla vastaan. Mies oli pukeutunut sini-vaaleaan asuun ja takissa oli kirjaimet SN sekä kädessä leipälapion mallinen esine, jossa oli numero. Sitten Muikku havahtui, että mieshän on Martti Turunen ja taitaa olla presidentinvaalien ennakkoäänestyksen ensimmäinen päivä!

Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Taivalkoskella

Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Taivalkoskella 20.1.2018Omakotitalo tuhoutui täysin tulipalossa Taivalkoskella lauantain vastaisena yönä.

Lumityöt vaihtumassa teiden ja pihojen hiekoittamiseen? Parin pakkaspäivän jälkeen lämpötila kohoamassa plussalle

Lumityöt vaihtumassa teiden ja pihojen hiekoittamiseen? Parin pakkaspäivän jälkeen lämpötila kohoamassa plussalle 20.1.2018Sääennusteen mukaan parin pakkaspäivän jälkeen lämpötila on Koillismaalla viikonloppua kohden kohoamassa plussalle. Lumityöt voivat vaihtua jo torstaina teiden ja pihojen hiekoittamiseen?


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611