Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Elämyksiä, taidetta ja kulttuuria: Pentik Kartanon taidekeskus avautuu keskiviikkona

Elämyksiä, taidetta ja kulttuuria: Pentik Kartanon taidekeskus avautuu keskiviikkona 17.6.2018Pentik Kartano Timisjärvellä avataan jälleen 20. kesäkuuta. Anu Pentik ja Topi Pentikäinen kunnostivat yli 150 vuotta vanhan timisjärveläisen porotilan taiteen kodiksi kaksi kesää sitten. Pentik Kartano toimii taidekotina, vierasateljeena sekä näyttely- ja tapahtumapaikkana. Pentik Kartano tarjoaa elämyksiä taiteen ja kulttuurin parissa.

Kirkkokedon koulun tiilisiipi maantasalla – Katso video purkutyöstä

Kirkkokedon koulun tiilisiipi maantasalla – Katso video purkutyöstä 16.6.2018Kirkkokedon koulun tiilestä rakennettun siipiosan maanpäälliset osat on saatu purettua. Työ jatkuu kellariosan purkamisella ja rakennusjätteen lajittelulla ja poisssiirrolla. Purkuyhtiön lähiasukkaille antaman tiedotteen mukaan työt keskeytyvät juhannuksen ajaksi, mutta jatkuvat perustusten nostolla 25. kesäkuuta. Rakennuksen purkutyöt päättyvät viimeistään elokuun 4. päivä. Töitä tehdään arkisin kello 7-19 välillä ja lauantaisin kello 9-15 välillä.

”Raskas työ ja raskaat huvit, sillä verukkeella sitä tehtiin” – Korkki kiinni metsäkämpällä, itsemurhan sijaan selviytyminen

”Raskas työ ja raskaat huvit, sillä verukkeella sitä tehtiin” – Korkki kiinni metsäkämpällä, itsemurhan sijaan selviytyminen 16.6.201810.9.2015. Arto Pasanen päättää metsäkämpällänsä Kittilässä, että juominen loppuu nyt.

Kuohuvaa kerkistä 15 vuoden ajan

Kuohuvaa kerkistä 15 vuoden ajan 16.6.2018Korpihillan herkkupuoti ja kahvila Tolvan kylässä Holtinojantien varressa on palvellut asiakkaita jo parikymmentä vuotta. Korpihilla yrityksenä tarkkaan ottaen on toiminut jo 15 vuotta.

Taivalkoski kärkisijoilla kuntaselvityksessä – "Harvoin päästään vertaamaan muihin kuntiin", tuumii kunnanjohtaja

Taivalkoski kärkisijoilla kuntaselvityksessä – "Harvoin päästään vertaamaan muihin kuntiin", tuumii kunnanjohtaja 16.6.2018Taivalkoski sijoittui neljännelle sijalle Kunnallisalan kehittämissäätiön (KAKS) tekemässä selvityksessä ”Ihmisen hinta Suomen kunnille – kuinka paljon kuntalainen maksaa eri ikäkausina?”. Selvityksessä arvioitiin missä ikävaiheessa kuntalaisilta saatavat tulot ylittävät menot. Taivalkosken etuna on edullinen palvelurakenne. Edelle listauksessa kirivät Alajärvi (1), Pyhäntä (2) sekä Kannonkoski (3).


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611