Koillissanomat on Koillismaan viisipäiväinen aluelehti, joka on vuodesta 1950 lähtien tarjonnut alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille tietopaketin seudun tapahtumista ja päivittäisistä puheenaiheista – unohtamatta isoimpia saatuja kaloja ja tulossa olevia hiihtokelejä.

Koillissanomien toimitus on Kuusamossa. Posion ja Taivalkosken uutisten leviämisestä laajempaan tietoisuuteen huolehtivat aluetoimittajat. Koillissanomat on Koillismaan luetuin lehti. Se tavoittaa päivittäin noin yhdeksänkymmentä prosenttia alueen asukkaista.

Koillissanomat on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Petri

Petri Karjalainen
päätoimittaja
044 566 8820
petri.karjalainen@koillissanomat.fi

Kirsti

Kirsti Heikkala
mediamyynti
040 832 8987
kirsti.heikkala@koillissanomat.fi


Tuoreimmat uutiset

Kuusamosta löytyi timantteja – Arctic Star Exploration Corporation kerää rahaa viitaten Kuusamossa käynnissä olevaan malminetsintään

Kuusamosta löytyi timantteja – Arctic Star Exploration Corporation kerää rahaa viitaten Kuusamossa käynnissä olevaan malminetsintään 20.4.2018Yhtiö on kaivanut ja porannut viime kesänä ja kuluvana talvena valtauksella, joka sijaitsee Rukalta noin kymmenen kilometrin etäisyydellä. Koillissanomat tapasi torstaina Tapuliaholla kaivurin työssään sekä Foriet Oy -malminetsintäyhtiön konsultin montun reunalla.

”Jos siihen tulisi kaivos, niin silti ajetaan koiravaljakoilla”

”Jos siihen tulisi kaivos, niin silti ajetaan koiravaljakoilla” 20.4.2018– En tosin usko, että se on lähelläkään. Tätähän GTK kairasi jo kolmetoista vuotta sitten, kertoo Tuovila kotoaan reilun kilometrin päässä kaivuutyömaasta.

Pääkirjoitus: Kalastusmatkailussa joilta järville

Pääkirjoitus: Kalastusmatkailussa joilta järville 20.4.2018Koillismaalla on valtavan suuret mahdollisuudet laajentaa kalastusmatkailua niin kesällä kuin talvellakin. Täällä on määrättömästi erilaisia vesialueita kuten puroja, jokia, lampia ja järviä, joissa asustelee mitä erilaisimpia kaloja.

Alakerta: Tämä painajainen ei lopu ikinä – olisi parempi jos Kuusamossa ei olisi timantteja mutta kun on

Alakerta: Tämä painajainen ei lopu ikinä – olisi parempi jos Kuusamossa ei olisi timantteja mutta kun on 20.4.2018Ei, ei, ei! Luulisi, että timanttien löytyminen kotipitäjästä herättäisi toisenlaisia tunteita kuin pettymystä ja pakokauhua, mutta ei. Uutinen siitä, että Kuusamosta on löytynyt timantteja, mikrosellaisia mutta timantteja kuitenkin, vie voimat käsistä, aiheuttaa laukun pakkaamista ja hakukoneen hakkaamista.

Västäräkki lensi Posiolle

Västäräkki lensi Posiolle 20.4.2018


Koillissanomat
Kitkatie 31-33
93600 Kuusamo

Puh. 08 860 0600
Fax/Toimitus 08 860 0621
Fax/Myynti 08 860 0611