Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Syksy on jo nurkan takana – Oulun Lumo-valofestivaalille etsitään paikallista sisältöä

Syksy on jo nurkan takana – Oulun Lumo-valofestivaalille etsitään paikallista sisältöä 17.6.2018Lumo-valofestivaali järjestetään kuudennen kerran 23.-25.11.2018. Festivaalin teema on tänä vuonna tunteet.

Hautausmaakierrokset käynnistyvät jälleen – ensin kaiken takana on nainen

Hautausmaakierrokset käynnistyvät jälleen – ensin kaiken takana on nainen 17.6.2018Opastetut hautausmaakierrokset käynnistyvät jälleen tulevana maanantaina Oulun hautausmaalla Intiössä ja Oulujoen hautausmaalla. Intiössä kierroksia järjestetään maanantaisin 20.8. saakka. Lähtö on hautausmaan Kajaanintien puolelta pääportilta kello 18. Kierrokset toteutetaan säästä riippumatta eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Taitavasti ohjatussa dinorymistelyssä leijuu spielbergiläinen henki

Taitavasti ohjatussa dinorymistelyssä leijuu spielbergiläinen henki 17.6.2018Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä Steven Spielbergin klassikko Jurassic Park sai aikoinaan elokuvayleisön polvilleen uraauurtavien erikoistehosteidensa edessä. Koskaan ennen ei esihistoriallisia petoja ollut valkokankailla esitetty yhtä uskottavalla ja vaikuttavalla tavalla – eikä sen jälkeenkään. Kolmen jatko-osan myötä jurapuiston uljaat otukset ovat taantuneet geneerisiksi digimonstereiksi.

Mökkeily houkuttelee Espanjan lämmöstä Ouluun Artturilaan

Mökkeily houkuttelee Espanjan lämmöstä Ouluun Artturilaan 17.6.2018Kesämökkeily kuuluu monen suomalaisen lomanviettotapojen terävimpään kärkeen. Oululaispariskunnalle Anne ja Tomas Sundqvistille traditio on niin tärkeä, että kesämökille matkustetaan jopa Euroopan halki.

Oulussa vietetään villiyrttien sadonkorjuujuhlaa

Oulussa vietetään villiyrttien sadonkorjuujuhlaa 16.6.2018Luonnon kevään ja alkukesän satoa juhlitaan tänään lauantaina 16.6. kello 10-18 Oulussa Hotelli Lasaretin viereisellä puistoalueella ja Dammisaaren Rapumajalla.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu