Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Oululaisnuorten Tuike NY eteni ekologisilla kynttilöillä yrittäjyyskisan finaaliin

Oululaisnuorten Tuike NY eteni ekologisilla kynttilöillä yrittäjyyskisan finaaliin 22.1.2019Nuoret yrittäjät esittelivät tuotteitaan ja palvelujaan kauppakeskus Valkean Kesäkadulla perjantaina Nuori Yrittäjyys ry:n valtakunnallisessa Uskalla Yrittää –kilpailun semifinaalissa. Paikalla oli yli kolmekymmentä uutta yritystä ja reilut sata peruskoulun ja toisen asteen opiskelijaa 16:sta oppilaitoksesta Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueelta, kauimmaiset Ruotsin Piteåsta saakka.

”Maailman pohjoisin kelluva lämminvesikylpylä” sai tonttivaraukset

”Maailman pohjoisin kelluva lämminvesikylpylä” sai tonttivaraukset 22.1.2019Oulun kauppatorin kupeeseen Kiikeliin suunniteltu merikylpylä nytkähti jälleen maanantaina askeleen lähemmäksi toteutumista. Oulun kaupunginhallitus myönsi kahdelle tontille suunnitellulle kylpyläkokonaisuudelle tonttivaraukset.

Oulun teatterilla tarjolla kesätöitä ja tietoa ammatinvalinnasta

Oulun teatterilla tarjolla kesätöitä ja tietoa ammatinvalinnasta 21.1.2019Oulun teatterilla on tarjolla tiistaina 22.1. kesätöitä sekä tietoa ammatinvalinnasta kello 9-15.30 välisenä aikana.

Ouluun matkalla olleen junan matkanteko tyssäsi kovaan ääneen ja tömähdykseen – vaunuun vaurioita ja osalle matkustajista vammoja

Ouluun matkalla olleen junan matkanteko tyssäsi kovaan ääneen ja tömähdykseen – vaunuun vaurioita ja osalle matkustajista vammoja 21.1.2019Helsingistä Kuopion kautta Ouluun matkalla olleen InterCity-junan matkanteko tyssäsi sunnuntaina 20.1. iltapäivällä Lahden asemalle.

Penkkipoliitikko: Tässä on eduskuntavaalien tulos Oulun vaalipiirissä

Penkkipoliitikko: Tässä on eduskuntavaalien tulos Oulun vaalipiirissä 21.1.2019Sanovat, että etenkin tulevaisuuden ennustaminen olisi vaikeaa. Ei ole. Tämä tulee osoitetuksi seuraavassa, kun ennustan huhtikuun eduskuntavaalien tuloksen Oulun vaalipiirissä.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu