Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

"Oululaisille kierrätyksestä arvosanaksi tyydyttävä plus", arvostelee Kiertokaaren toimitusjohtaja

"Oululaisille kierrätyksestä arvosanaksi tyydyttävä plus", arvostelee Kiertokaaren toimitusjohtaja 20.4.2018Ruskon jätekeskuksessa valmistaudutaan parhaillaan vuoden kiireisimpään sesonkiin.

Kirjaston taakse suunnitellaan 80 metriä korkeaa luksustornia – Katso havainnevideo kaupungin hehkuttamasta hankkeesta

Kirjaston taakse suunnitellaan 80 metriä korkeaa luksustornia – Katso havainnevideo kaupungin hehkuttamasta hankkeesta 19.4.2018Oulun kaupunginkirjaston taakse on jätetty suunnitteluvaraushakemus 80 metriä korkeasta rakennuksesta.

Kolme loukkaantui, kun poliisia paenneet ryöstäjät törmäsivät vastaantulijaan Oulunsalossa – Epäillään muun muassa murhan yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä

Kolme loukkaantui, kun poliisia paenneet ryöstäjät törmäsivät vastaantulijaan Oulunsalossa – Epäillään muun muassa murhan yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä 19.4.2018Kaikkiaan kolme henkilöä loukkaantui kolarissa, jossa poliisin takaa-ajama auto törmäsi vastaan tulleeseen autoon Oulunsalossa torstaina. Samassa yhteydessä pakoauto törmäsi myös suurella nopeudella pysäytystehtävän johdosta tyhjillään olleeseen poliisiajoneuvoon.

Pohjois-Pohjanmaalla entistä enemmän ajoterveysonnettomuuksia

Pohjois-Pohjanmaalla entistä enemmän ajoterveysonnettomuuksia 19.4.2018Yhä useampi maantiellä sattunut kuolonkolari johtuu äkillisestä kuljettajan saamasta sairauskohtauksesta.

Testi sen osoitti – Muut isot kaupungit pesevät Oulun murteen tunnettuudessa

Testi sen osoitti – Muut isot kaupungit pesevät Oulun murteen tunnettuudessa 19.4.2018Hollolalaisen näyte hämäläismurteesta osoittautui kinkkisimmäksi tunnistaa, kun melkein 8 500 suomalaista vastasi verkkomatkatoimisto Expedian toteuttamaan murretestiin. Kymmenen murrenäytteen joukossa ovat muun muassa Oulun, Tampereen ja Turun murteet ja stadin slangi.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu