Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Pyhän Luukkaan kappeli täyttää pyöreitä

Pyhän Luukkaan kappeli täyttää pyöreitä 21.10.2018Yliopistokampuksella sijaitsevan Pyhän Luukkaan kappeli täyttää 30 vuotta.

Rengashotellien suosio kasvaa – Oulun alueella jo 58 palveluntarjoajaa

Rengashotellien suosio kasvaa – Oulun alueella jo 58 palveluntarjoajaa 21.10.2018Rengashotellien kysyntä on kasvanut Oulussa viime vuosina. AutoJerry-palvelu listaa 58 rengashotellia alueella.

100-vuotias Pohjois-Pohjanmaan Martat ry juhlii Oulussa

100-vuotias Pohjois-Pohjanmaan Martat ry juhlii Oulussa 21.10.2018Pohjois-Pohjanmaan Martat ry juhlii 100-vuotistaivaltaan sunnuntaina 21.10. Oulussa. Juhlat käynnistyvät kello 10 alkavalla juhlajumalanpalveluksella Oulun tuomiokirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen kutsuvieraille pidetään juhlatilaisuus keskustan seurakuntatalolla.

Tarkkana tankilla – uudet merkinnät ilmestyivät huoltoasemille

Tarkkana tankilla – uudet merkinnät ilmestyivät huoltoasemille 20.10.2018Huoltoasemilla näkyy jatkossa vanhojen polttoainemerkintöjen rinnalla uusia, yleiseurooppalaisia merkintöjä. Uudet merkinnät ovat seurausta viime perjantaina voimaan astuneesta uudesta polttoainemerkintöjä koskevasta asetuksesta.

Toyotan hybridikatumaasturi C-HR on fiksu pikku kapinallinen

Toyotan hybridikatumaasturi C-HR on fiksu pikku kapinallinen 20.10.2018Osaa Toyotakin näköjään revitellä. Hybridikatumaasturi C-HR on erottuva, mutta vaikuttaa samalla toyotamaisen järkevältä ostokselta.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu