Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Venetsialaisviikonloppuna saa ilotulittaa

Venetsialaisviikonloppuna saa ilotulittaa 21.8.2018Oulu-Koillismaan pelastuslaitos on päättänyt sallia toiminta-alueellaan yksityisen ilotulittamisen ilman pelastusviranomaiselle tehtävää ilmoitusta venetsialaisviikonloppuna.

Anne Olli on vuoden 2018 Sateenkaarinuori – "Me olemme aina olleet täällä ja tulemme olemaan jatkossakin!"

Anne Olli on vuoden 2018 Sateenkaarinuori – "Me olemme aina olleet täällä ja tulemme olemaan jatkossakin!" 21.8.2018Anne Olli on edistänyt toiminnallaan aktiivisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien saamelaisten oikeuksia ja näkyvyyttä esimerkiksi koordinoimalla ensimmäistä Suomessa järjestettyä Sápmi Pridea.

Torillakin tavataan, kun kokoomuksen eduskuntaryhmä kokoontuu Oulussa tiistaina ja keskiviikkona

Torillakin tavataan, kun kokoomuksen eduskuntaryhmä kokoontuu Oulussa tiistaina ja keskiviikkona 21.8.2018Eduskuntatyö on jälleen käynnistämässä kesän istuntotauon jälkeen. Sitä enteilevät eduskuntaryhmien kesäkokoukset, jotka jalkauttavat valtakunnanpoliitikkoja pitkin Suomea. Viime vuonna Oulussa kokoustivat demarit, nyt on kokoomuksen vuoro.

Oulun kaupungintalo heikommassa kunnossa kuin luultiin – kahden vuoden remontti tyhjentää talon vuodenvaihteeseen mennessä

Oulun kaupungintalo heikommassa kunnossa kuin luultiin – kahden vuoden remontti tyhjentää talon vuodenvaihteeseen mennessä 20.8.2018Oulun kaupungintalo on heikommassa kunnossa kuin luultiinkaan. Taloon joudutaan tekemään mittava remontti, jossa korjataan kunto- ja sisäilmatutkimuksissa paljastuneita laajoja ongelmia.

Vesilintujen metsästys käyntiin – lajitunnistus tärkeää

Vesilintujen metsästys käyntiin – lajitunnistus tärkeää 20.8.2018Vesilintujen metsästys alkaa tänään maanantaina 20.8. kello 12.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu