Oulu-lehti on keskiviikkoisin ilmestyvä ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta. Oulu-lehti on lisäksi luettavissa näköislehtenä osoitteessa www.oululehti.fi.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Oulu-lehden uudistetuilla digitaalisilla tuotteilla sekä Tässä.fi kotimaisella mobiilisovelluksella ilmoitusasiakkaat voivat hyödyntää uusinta teknologiaa ja sijaintiin perustuvaa paikallista tietoa kohdennetulle mainonnalle. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

Susanna

Susanna Eksymä
vt. päätoimittaja
044 737 0276
susanna.eksyma@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Oulun poliisi varoittaa jälleen valepoliisina esiintyvistä huijareista – ”Puhukaa ikäihmisten kanssa”

Oulun poliisi varoittaa jälleen valepoliisina esiintyvistä huijareista – ”Puhukaa ikäihmisten kanssa” 17.12.2018Oulun poliisi tiedottaa poliisilaitoksen alueella tapahtuneen jälleen valepoliisihuijauksia ja niiden yrityksiä.

Kirsti Ojala on Oulun vuoden 2019 Tähtiemo

Kirsti Ojala on Oulun vuoden 2019 Tähtiemo 17.12.2018Kulttuuri- ja perinneyhdistys Oulun Ympäristön Kalevalaiset Naiset ry on nimennyt Kirsti Ojala s. Hiltusen vuoden 2019 Tähtiemoksi.

Jäteyhtiöiden ja Oulun yliopiston lajittelututkimus: Poltettavasta jätteestä kolmannes biojätettä

Jäteyhtiöiden ja Oulun yliopiston lajittelututkimus: Poltettavasta jätteestä kolmannes biojätettä 17.12.2018Neljän pohjoisen Suomen jäteyhtiön yhteinen Solekko lajitella -kampanja on tehnyt toisen jätteen lajittelututkimuksensa, jossa selvitettiin alueen asukkaiden lajittelutottumuksia.

Oululainen yksinyrittäjä palkkasi työntekijän

Oululainen yksinyrittäjä palkkasi työntekijän 16.12.2018Riitta Tuohimaa perusti yrityksensä loppuvuodesta 2011. Kauneushoitola Ihanainen toimi aina tähän syksyyn saakka Kirkkokadulla, mistä yritys muutti taannoin Vaarankadun ja Kauppurienkadun kulmaukseen.

Joulukuu on kirkosta eroamisen sesonkia – enää alle 70 prosenttia suomalaisista kuuluu kirkkoon

Joulukuu on kirkosta eroamisen sesonkia – enää alle 70 prosenttia suomalaisista kuuluu kirkkoon 16.12.2018Evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuuluvien osuus on laskenut alle seitsemäänkymmeneen prosenttiin. 90 % raja alittui vuonna 1985, 80 prosenttia vuonna 2009.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu