Oulu-lehti on kahdesti viikossa ilmaiseksi jaettava kaupunkilehti. Lehti jaetaan uuden Oulun alueella jokaiseen talouteen ja ympäristökunnissa taajamiin. Lehden jakelulevikki on noin 100.000 kappaletta.

Oulu-lehti on täynnä tuoretta ja puolueetonta tietoa Oulun seutua koskevista tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista, tapahtumista, ihmisistä ja ilmiöistä.

Ilmoitusasiakkaille Oulu-lehti takaa Oulun seudun parhaimman näkyvyyden. Oulu-lehti on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 221
juha.honkala@oululehti.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@oululehti.fi


Tuoreimmat uutiset

Vielä on aikaa kaivaa lenkkarit naftaliinista – Terwamaratonin rinnalle pyrähdys

Vielä on aikaa kaivaa lenkkarit naftaliinista – Terwamaratonin rinnalle pyrähdys 10.12.2017Raatinsaaressa sijaitsevan ONMKY:n toimitalon edusta alkaa täyttyä jo puoli kymmenen aikaan aamulla sporttitamineisiin sonnustautuneista ihmisistä. Reilut kolmekymmentä innokasta kuntoilijaa valmistautuvat itsenäisyyspäivän juhlahölkkä -nimiselle yhteislenkille.

Ponipihalla tonttuillaan

Ponipihalla tonttuillaan 9.12.2017Hietasaaren Ponipihalla tonttuillaan sunnuntaina 10.12. kello 12 alkaen.

Robert Brantberg valitsi Mehiläisen – "Keskustassa on terveyspalvelutyhjiö"

Robert Brantberg valitsi Mehiläisen – "Keskustassa on terveyspalvelutyhjiö" 9.12.2017Oulun kaupungilla tervetulotoivotuksesta kertonut Oulu-lehden verkkouutinen huomattiin. Kaupunki suivaantui ja ilmoitti, että se ei maksa Siikalatvan etäterveysaseman asiakkaiksi rekisteröityneiden maksuja.

Väitös: Äkkikuoleman riski kasvaa kylmällä

Väitös: Äkkikuoleman riski kasvaa kylmällä 8.12.2017Ulkoilman kylmäjaksot lisäävät sydänperäisen äkkikuoleman riskiä. Riski on erityisen suuri henkilöillä, jotka sairastavat tietämättään sepelvaltimotautia. Tiedot käyvät ilmi lääketieteen lisensiaatti Niilo Rytin väitöskirjasta, joka tarkastetaan Oulun yliopistossa maanantaina 11. joulukuuta.

Lasten flunssat eivät tartu aikuisiin ja muita nuhanenäisiä uskomuksia

Lasten flunssat eivät tartu aikuisiin ja muita nuhanenäisiä uskomuksia 8.12.2017Mitä arvon lukijamme ovat mieltä? Aiheuttaako kylmettyminen flunssan? Tyyliin palellutin jalkani ja flunssa iski. Kävelin Patosillalla takki auki ja aamulla puisti horkka.


Oulu-lehti
Kirkkokatu 8 A 4
90100 Oulu