Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Tyrnäväläiset menestyivät SM-kisoissa

Tyrnäväläiset menestyivät SM-kisoissa 21.8.2018TYRNÄVÄ Tyrnävän Tempauksen miesurheilijat niittivät menetystä Helsingin Eläintarhan urheilukentällä järjestetyissä SM-tason urheilukilpailuissaa viime viikonloppuna. Kisat järjesti Helsingin Kisa-Veikot.

Tulipahan kysyttyä: Miksi koulun pihaa ei remontoitu loma-aikana?

Tulipahan kysyttyä: Miksi koulun pihaa ei remontoitu loma-aikana? 20.8.2018KEMPELE Facebookin Kempeleläiset-ryhmässä on herännyt keskustelua Ketolanperän koulun pihatyömaahan liittyen. Nettikeskustelun perusteella vanhempia ihmetyttää, miksi koulun pihatöiden aloittaminen on ajoitettu samaan aikaan koulun alkamisen kanssa. Kommenteissa ongelmaksi nostetaan muun muassa se, ettei lapsilla ole välitunnilla kuin karu kenttä leikkipaikkana ja työkoneet huutavat vieressä. Piharemontti koetaan myös turvallisuusriskiksi pienten koululaisten kannalta.

Pariskunta Janne ja Katja valittiin vuoden lumijokiseksi: ”Aivan puun takaa tuli!”

Pariskunta Janne ja Katja valittiin vuoden lumijokiseksi: ”Aivan puun takaa tuli!” 20.8.2018LUMIJOKI Vuoden lumijokiseksi valitseminen yllätti suuresti, myöntävät kunnian tänä vuonna saaneet Janne Soronen ja Katja Melkko. Raviradoilla menestynyt ja kahdeksan vuotta Lumijoen Ylipäässä hevostilaa asuttanut pariskunta on silti nimityksestään otettu ja hyvillään.

Meriläisen leipomo ei ole unohtanut lumijokisia juuriaan – "Siellä ovat juuret ja niitä pyritään kunnioittamaan niin toiminnassa kuin tuotteissakin"

Meriläisen leipomo ei ole unohtanut lumijokisia juuriaan – "Siellä ovat juuret ja niitä pyritään kunnioittamaan niin toiminnassa kuin tuotteissakin" 19.8.2018OULU Meriläisen leipomon historia on pitkä ja monisäikeinen. Varsinainen yritystoiminta alkoi jo 70-luvulla Lumijoella ja sen jälkeenkin yhtiömuoto on ehtinyt muuttumaan. Yrityksen päämiehenä toimi pitkään Seppo Meriläinen, mutta vuoden alussa realisoituneen sukupolvenvaihdoksen jälkeen toimitusjohtajana aloitti Juho Meriläinen.

Ketunmaan kyläyhdistys ei osta koulua, kiinnostuneita kyselyjä useita

Ketunmaan kyläyhdistys ei osta koulua, kiinnostuneita kyselyjä useita 19.8.2018LIMINKA Ketunmaan kyläyhdistys ei aio ostaa Ketunmaan koulua. Limingan kunta tiedusteli asiaa kyläyhdistykseltä, ennen kuin harkitsee koulun laittamista julkiseen myyntiin.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi