Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Sinnikkäät kauppiaat ihmetyttävät Limingassa – Ari Korvelalle kaupiteltu lukuisia kodin remontteja kuukauden sisällä

Sinnikkäät kauppiaat ihmetyttävät Limingassa – Ari Korvelalle kaupiteltu lukuisia kodin remontteja kuukauden sisällä 21.10.2018Liminka Liminkalaisen Ari Korvelan puhelin on soinut viime aikoina taajaan. Hänelle on kaupiteltu salaojituksia, viemäreiden kuvaamista, putki- ja keittiöremontteja sekä talon yläpohjan eristämistä. Myös ikkunaremontteja on kaupiteltu.

Uusi yrittäjä Hailuodon leirintäalueelle?

Uusi yrittäjä Hailuodon leirintäalueelle? 21.10.2018HAILUOTO Sumpun leirintäalueen vuokraaminen kiinnostaa matkailuyrittäjiä. Tällä hetkellä alue on vuokrattu Lomarenkaalle, joka on ilmoittanut olevansa valmis luopumaan vuokrasopimuskesta leirintäalueen osalta. Sen sijaan yritys on kiinnostunut vuokramaan maata läheltä hotellia. Sinne se voisi rakentaa pienmökki-tyyppisiä loma-asuntoja. Kunnanjohtaja Aki Heiskanen on käynyt alustavia keskusteluja matkailusta kiinnostuneiden yrittäjien kanssa. Asiaa esitellään Elävä Saari -valiokunnalle.

Limingan viime vuoden Tonnin idea -kisan voittaja joutui ilkivallan kohteeksi – juorukeinut poistetaan toistaiseksi käytöstä

Limingan viime vuoden Tonnin idea -kisan voittaja joutui ilkivallan kohteeksi – juorukeinut poistetaan toistaiseksi käytöstä 21.10.2018LIMINKA Limingan keskustassa olevan puistolammen rannan juorukeinut ja niiden rungot rikottiin viime viikonvaihteessa niin, että keinut joudutaan toistaiseksi poistamaan alueelta. Keinut tulivat puistoon Liminganlahden nuorkauppakamarin järjestämän Tonnin idea -kilpailun tuloksena vuosi sitten. Limingan kunta tiedotti tihutyöstä Facebook-sivuillaan.

Hailuodon Kniivilä kaipaa tekeviä käsipareja – museotoimikunnan elvyttäminen harkinnassa

Hailuodon Kniivilä kaipaa tekeviä käsipareja – museotoimikunnan elvyttäminen harkinnassa 20.10.2018Hailuoto Hailuodon kotiseutumuseossa Kniivilässä olisi paljon puuhaa aktiivisille ja innostuneille ihmisille. Elävä Saari -valiokunta mietiskeli taannoisessa kokouksessaan, että Hailuodon museotoimikunta olisi syytä virittää uudelleen henkiin. Toimikunta loppui, kun kunnan uusi hallintosääntö otettiin käyttöön.

Syyslomalle lompsis! – Temmeksen koulun oppilailla oli lomasuunnitelmat selvillä jo hyvissä ajoin

Syyslomalle lompsis! – Temmeksen koulun oppilailla oli lomasuunnitelmat selvillä jo hyvissä ajoin 20.10.2018Tyrnävä Syyslomaa edeltävä viikko alkaa Temmeksen koululla mukavassa säässä. Oppilaat kirmaavat maanantaipäivän ensimmäiselle välitunnille syksyiseen mutta lämpimään ulkoilmaan. Kiipeilytelineen kulmalta tavoitettu ensimmäistä luokkaa käyvä Jasmine Kallio kertoo odottavansa jo kovasti syysloman alkua.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi