Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

”Aika moni sanoo, ettei osaa kerätä villiyrttejä”

”Aika moni sanoo, ettei osaa kerätä villiyrttejä” 17.6.2018Luonnonyrttien hyödyntäminen oli aikoinaan luonteva osa suomalaista kulttuuria. Vanha kansa tiesi, miten luonnonantimia käytetään ruokatarpeina, korvikkeina ja jopa lääkkeenä. Ijäksen mukaan moni keski-ikäinen kertoo keränneensä mummonsa kanssa kuusenkerkkiä. Sitten tapahtui jotain. Mihin tietous luonnossa vapaana kasvavien raaka-aineiden hyödyntämisestä oikein katosi?

"Lähteminen on enemmän siellä korvien välissä" – toteavat kuntosalia harrastavat Tuula ja Erkki

"Lähteminen on enemmän siellä korvien välissä" – toteavat kuntosalia harrastavat Tuula ja Erkki 17.6.2018– Minulla on 35 vuotta vanha voimistelunohjaajan koulutus. Kuntosalitekniikat tulivat jo tuolloin tutuiksi ja näillä vanhoilla tekniikoilla mennään. Emme tee suorituksia yhdessä, vaan kumpikin tekee oman makunsa mukaan. Kuitenkin kävisi niin, että toinen neuvoisi toista ja aika menisi siihen, Tuula nauraa.

Kristityksi kääntyminen ajaa nuoret kenialaisnaiset ahdinkoon – tyrnäväläinen Ritva auttaa paikallista turvakotia

Kristityksi kääntyminen ajaa nuoret kenialaisnaiset ahdinkoon – tyrnäväläinen Ritva auttaa paikallista turvakotia 17.6.2018Naisten perheenjäsenet olivat uhanneet tappaa heidät sen jälkeen, kun he olivat kääntyneet kristinuskoon. Monia heistä oli pahoinpidelty.

Kimmo Blom arvostaa valmista voileipäpöytää – oulunsalolainen V5 sai kovan artistin joukkoonsa

Kimmo Blom arvostaa valmista voileipäpöytää – oulunsalolainen V5 sai kovan artistin joukkoonsa 16.6.2018The Voice of Finlandista ja UMK:sta tuttu muusikko Kimmo Blom ja oulunsalolainen, entisistä ja nykyisistä ammattimuusikoista koostuva V5-yhtye löysivät toisensa aivan äskettäin. Toto-yhtyeen tribuuttibändi V5:ssä bassoa soittava Sammy Kimari laittoi Blomille varovaisen tiedustelun, tietäisikö tämä ketään joka voisi laulaa heidän bändissään. Blom ei kauan vastaustaan aikaillut.

Moni on mestari, mutta Aimo on moninkertainen maailmanmestari: "SM-kultia en enää laske"

Moni on mestari, mutta Aimo on moninkertainen maailmanmestari: "SM-kultia en enää laske" 16.6.2018Pitkä kilpaura, ensin painonnoston ja sittemmin voimanoston parissa, on tuonut palkintoja niin runsain mitoin, että osan vanhemmista on Mursu heittänyt jo menemään. Ne kun tahtoivat vuosien kuluessa tummua ja olisivat vaatineet jatkuvia puhdistustoimia. Ratkaisu vaikuttaa olleen kuitenkin hyvä: jynssäämisen sijaan Aimo Mursu on tuonut tasaisella varmuudella uusia palkintoja entisten tilalle. Mitalirohmuksikin häntä voisi kutsua, vaikkei mies saavutuksillaan leveile.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi