Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Aikaa myös muille harrastuksille

Aikaa myös muille harrastuksille 15.2.2019LIMINKA Pääosa Limingan Niittomiesten lentopallokerhossa aloittaneista tytöistä on kotoisin Tupoksesta. Joukossa on myös pelaajia muualta Limingasta.

Niittomiesten lentopallo heräilee jälleen henkiin – Johanna ja Iita löysivät mieluisan lajin

Niittomiesten lentopallo heräilee jälleen henkiin – Johanna ja Iita löysivät mieluisan lajin 15.2.2019Punaisiin pelipaitoihin sonnustautuneet tytöt askeltavat Tupoksen yläkoulun salissa ja pompottelevat lentopalloja. Pallon kanssa työskentely näyttää hallitulta.

Luonto on Pälville muusa ja lähtökohta – Perämeren suurimman saaren voimakkaat, karut ja riisutut elementit kuuluvat hänen sielunmaisemaansa

Luonto on Pälville muusa ja lähtökohta – Perämeren suurimman saaren voimakkaat, karut ja riisutut elementit kuuluvat hänen sielunmaisemaansa 15.2.2019Kuvataiteilija Pälvi Hannille luonto on tärkeä aihe ja taiteen selkeä lähtökohta. Sitä voisi kutsua hänen muusakseen. Jopa rakastetuksi, joskaan ei ehkä ihan sanan klassisessa merkityksessä.

Vapautunutta mieltä ja iloa työrauhasta – lukiolaiset viettivät penkkareita ystävänpäivänä

Vapautunutta mieltä ja iloa työrauhasta – lukiolaiset viettivät penkkareita ystävänpäivänä 14.2.2019Super Mario, Luigi, Harry Potter, kaapuihin sonnustautuneita partasuita ja terhakoilla tuntosarvilla varustettuja leppäkerttuja. Muun muassa tällaisia hahmoja nähtiin kapuamassa Oulunsalon lukion pihaan parkkeerattuihin kuorma-autoihin ystävänpäivänä. Abiturientit viettivät penkkaripäiväänsä riehakkaissa tunnelmissa, eikä pieni pakkanen näyttänyt menoa haittaavan.

Tarinatorstai liputtaa ystävyyden puolesta – syksyllä Tupoksen ABC:llä käy myös Ile Vainio

Tarinatorstai liputtaa ystävyyden puolesta – syksyllä Tupoksen ABC:llä käy myös Ile Vainio 14.2.2019Tupoksen ABC-asemalla käynnistellään uudenlaista matalan kynnyksen kohtaamispaikkaa lähialueen ihmisille. Toiminta pyöräytettiin käyntiin viime viikolla Tarinatorstai-nimisessä tilaisuudessa, jossa vieraana oli oululainen kirjailija Antti Leikas. Leikas kertoi paikalle saapuneelle väelle omasta tuotannostaan sekä kirjailijuudestaan laajemminkin.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi