Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Poliisi varoittaa valepoliiseista – ikäihmisiltä kysellään taas verkkopankkitietoja

Poliisi varoittaa valepoliiseista – ikäihmisiltä kysellään taas verkkopankkitietoja 17.12.2018RANTALAKEUS Oulun poliisilaitoksen alueella on jälleen tapahtunut valepoliisihuijauksia ja niiden yrityksiä. Poliisina esiintyminen ja siihen liittyvä huijaaminen eivät ole siis loppuneet mihinkään, vaan varsinkin ikäihmisiltä on yritetty puhelimessa kysellä verkkopankkitietoja.

Limingan koulujen sankaritaulut uusiin paikkoihin

Limingan koulujen sankaritaulut uusiin paikkoihin 17.12.2018LIMINKA Kouluille sijoitetut sankarivainajataulut sijoitetaan uusiin paikkoihin. Liminganlahden taulut viedään kunnan toimesta seurakuntatalolle, Ketunmaan koulun taulut Ojanperän kouluun ja Ala-Temmeksen taulu Ala-Temmeksen kylätaloon.

Kempeleen kirjasto luopuu muovipussien myynnistä – tilalle lainattavat kangaskassit

Kempeleen kirjasto luopuu muovipussien myynnistä – tilalle lainattavat kangaskassit 16.12.2018Kempeleen kirjasto luopuu muovipussien myynnistä ensi vuoden alusta lähtien.

Tyrnävällä kunnan kiinteistöt haastetaan säästötalkoisiin, Limingassa ja Kempeleessä energia-asiat huomioidaan kaikessa rakentamisessa – ilmastonmuutokseen on herätty lakeudellakin

Tyrnävällä kunnan kiinteistöt haastetaan säästötalkoisiin, Limingassa ja Kempeleessä energia-asiat huomioidaan kaikessa rakentamisessa – ilmastonmuutokseen on herätty lakeudellakin 16.12.2018Ilmastonmuutos. Ilmastostrategia. Ilmasto-ohjelma. Ympäristöohjelma. Ympäristöstrategia. Kasvihuonekaasu. Hiilineutraali.

Lumijoelta löytyy nyt uusia hemmotteluelämyksiä – Kaisan perustaman Mesilöylyn hoidot rentouttavat mieltä ja kehoa

Lumijoelta löytyy nyt uusia hemmotteluelämyksiä – Kaisan perustaman Mesilöylyn hoidot rentouttavat mieltä ja kehoa 15.12.2018Viime jouluna Urheilutalontien varressa suunnattiin ensimmäisen kerran upouuden ulkosaunan löylyihin. Sauna sekä saunakammari nousivat Kaisa Paavolan ja Risto Laakson kotipihaan pariskunnan yhteisenä ponnistuksena.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi