Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Jani

Jani Klasila
myyntipäällikkö
040 589 7438
jani.klasila@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Tyrnäväläiset tutustuivat kierrättämisen saloihin

Tyrnäväläiset tutustuivat kierrättämisen saloihin 10.12.2017TYRNÄVÄ Vastauksia saatiin, mutta myös uusia kysymyksiä nousi esiin Fortumin Hausjärven teollisuusjätekeskukseen, Riihimäen kiertotalouskylään ja Nurmijärvellä sijaitsevaan Kekkilän kompostointilaitokseen järjestetyllä tutustumismatkalla. Kaikille asiasta kiinnostuneille tyrnäväläisille järjestetty ilmainen retki liittyi Haurukylään suunniteltuun kiertotalouspuistoon. Matkalle osallistui parisenkymmentä ihmistä: niin kuntapäättäjiä, viranhaltijoita kuin kuntalaisiakin.

Flamingon Suvi Lampela Limingan Vuoden yrittäjä

Flamingon Suvi Lampela Limingan Vuoden yrittäjä 9.12.2017LIMINKA Yrittäjäyhdistys on palkinnut Vuoden yrittäjänä Parturikampaamo Flamingon yrittäjä Suvi Lampelan.

Joulustressiä pukkaa jo osalla

Joulustressiä pukkaa jo osalla 9.12.2017Kempele Zeppelinin ostoskadut täyttyvät ruuhka-aikaan päivittäisiä ostoksiaan tekevistä ihmisistä. Osan käsissä näkyy roikkuvan myös erikoisliikkeiden pussukoita. B-sisäänkäynnin tuntumassa istuskelevat kempeleläiset Matti Petänen, 67, ja Jukka Rinne, 66, vaihtavat hyväntuulina kuulumisiaan. Ovatko miehet kenties jouluostoksilla?

Timon kokoelmista löytyy sotisopa vaikka Mannerheimille

Timon kokoelmista löytyy sotisopa vaikka Mannerheimille 9.12.2017LIMINKA – Saa tytär tämän kohta hoitaakseen Espooseen. Minä jo jäähdyttelen, Timo Koivisto naurahtaa sulkiessaan varaston ovea.

Yhteistä aikaa järjestetään lapsen kanssa arjen hulinankin keskellä

Yhteistä aikaa järjestetään lapsen kanssa arjen hulinankin keskellä 8.12.2017Oulunsalo Myllymetsäntien varrella, aivan Oulun lentoaseman kupeessa asustaa Marja ja Pasi Iljanan perhe. Hailuodosta kotoisin olevan Marjan mukana Oulunsaloon on tullut ripauksia synnyinseudulta: pihan perälle on koottu saaresta tuotu vanha lato ja sisustuksessa on käytetty Marjan lapsuudenkodin elementtejä, kuten ajan patinoimia heinäseipäitä, kaappeja ja höyläpenkki. Marja muutti mantereen puolelle, mutta Hailuoto on hakeutunut hänen luokseen pala palalta.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi