Paikallislehti Rantalakeus on antanut nimen levikkialueelleen, johon kuuluvat Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Oulunsalon ja Tyrnävän kunnat. Rantalakeus elää mukana voimakkaasti kehittyvän levikkialueensa arjessa. Sen kautta välittyy niin alueen ihmisten, elinkeinoelämän kuin kuntienkin ääni. Lehden vahvuuksia ovat luotettavuus ja vahva journalistinen toimituspolitiikka.

Keskiviikkoisin ilmestyvä Rantalakeus on perustettu vuonna 1976. Rantalakeus on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Sauli

Sauli Pahkasalo
päätoimittaja
044 737 0380
sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi

Sami

Sami Saari
myyntipäällikkö
044 0575 121
sami.saari@rantalakeus.fi


Tuoreimmat uutiset

Siklan Janne Nieminen kilpailee valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa – lahjoitti palkintosummansa työntekijöille

Siklan Janne Nieminen kilpailee valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa – lahjoitti palkintosummansa työntekijöille 20.4.201833-vuotias Nieminen perusti rakennusalan yrityksen vuonna 2007. Hän toteaa olevansa otettu tunnustuksesta.

Merivartiosto varoittaa: Jäät sulavat nyt vauhdilla, ei enää moottorivehkeillä merelle!

Merivartiosto varoittaa: Jäät sulavat nyt vauhdilla, ei enää moottorivehkeillä merelle! 20.4.2018RANTALAKEUS Merivartioston torstaina tekemän ilmatyynyaluskierros osoittaa, että kevät etenee kovaa kyytiä. Jäitä on vielä toistaiseksi kohtalaisen hyvin, mikä näkyy merellä ulkoijoiden määrässä. Merivartiosta kuitenkin huomautetaan, ettei hyvään talveen kannata sokeasti luottaa.

Kärjen Kimmo hyppäsi Oulunsalon Pallon valmennusperäsimeen – vastaa nyt 300 juniorin valmennuksesta

Kärjen Kimmo hyppäsi Oulunsalon Pallon valmennusperäsimeen – vastaa nyt 300 juniorin valmennuksesta 20.4.2018Kempeleläinen Kimmo Kärki asettui Oulunsalon liikuntakeskuksen toimiston työpöydän ääreen huhtikuun alussa ja aloitti työnsä Oulunsalon Pallo ry (OsPa) valmennuspäällikkönä.

”Jos nuorempi olisin, en miettisi myymistä”, sanoo Martta Tönkyrä

”Jos nuorempi olisin, en miettisi myymistä”, sanoo Martta Tönkyrä 20.4.2018– Jos nuorempi olisin, en hetkeäkään miettisi myymistä. Mutta itselleen on oltava rehellinen. Minäkin olen jo niin vanha, että jossain vaiheessa pitää älytä lopettaa ja antaa muidenkin yrittää, nauraa yksi Puikkarin kolmesta yrittäjästä, Martta Tönkyrä. Yrityksessä ovat mukana myös hänen tyttärensä sekä sisko Elsi Sipilä.

Tsemppiä lumijokiset! Ella, Suvi, Aino ja Aliisa kisaavat tänään valtakunnallisen Ruokavisan voitosta

Tsemppiä lumijokiset! Ella, Suvi, Aino ja Aliisa kisaavat tänään valtakunnallisen Ruokavisan voitosta 20.4.2018– Ei meitä jännitä. Me olemme köksän tunneilla harjoitelleet ja kotona myös, Aino hymyilee.


Rantalakeus
Postiosoite: PL 21, 91901 LIMINKA
Käyntiosoite: Niittäjäntie 1A, 91901 LIMINKA
Puh. 08 381 685, 044 7370 378
Toimisto avoinna arkisin klo 8:30-16.

Toimittajien sähköpostit ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@rantalakeus.fi
toimitus(at)rantalakeus.fi