Siikajokilaakso (Siikkis) on vuonna 1966 perustettu, kerran viikossa torstaisin ilmestyvä, sitoutumaton Siikajokivarren kuntien paikallislehti. Lehdellä on ilmestymisalueellaan kaksi toimipistettä, toinen Ruukissa ja toinen Pulkkilassa.

Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Siikajokilaakson ilmestymisalueen kuntia ovat Siikajoki, Siikalatva ja Pyhäntä. Siikajokilaakso on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 283
juha.honkala@siikkis.fi

Anne

Anne Niinimaa
ilmoituskonsultti
044 5871 180
anne.niinimaa@siikkis.fi


Tuoreimmat uutiset

Katusählyturnauksesta palju pihaan

Katusählyturnauksesta palju pihaan 20.4.2018Lauantaina Paavolassa järjestetyssä katusählyturnauksessa oli kilpailuhenki ylimmillään, kun lapset ja aikuiset kamppailivat viikosta paljun lämmössä. Lasten turnaus alkoi aamulla yhdeksältä. Sitä ennen turnauksen pääjärjestäjä, M-Kotovalinnan kauppias Jouni Kivioja oli puuharyhmänsä kanssa rajannut torialueelle kaksi katusählykaukaloa, sekä maalannut asvalttiin aloituspisteet ja maalivahdin alueet. Toisen kaukaloista oli tarjonnut käyttöön Siikajoen kunnan liikuntasihteeri Marko Äijälä, mutta toisen Kivioja kavereineen oli rakentanut itse.

Uudet esikoulu- ja päiväkotitilat herättivät ihastusta – päiväkodin laajentamisen sijaan rakennettiin uutta

Uudet esikoulu- ja päiväkotitilat herättivät ihastusta – päiväkodin laajentamisen sijaan rakennettiin uutta 20.4.2018Pyhännän päiväkoti ja esikoulu pääsivät muuttamaan uusiin Pyhännän koulukeskuksen kupeelle rakennettuihin tiloihin koulun hiihtolomaviikolla.

Ulla-Maijan synttäreillä ei pönötetä – vieraat kutsuttu mummolan miljööseen viihtymään

Ulla-Maijan synttäreillä ei pönötetä – vieraat kutsuttu mummolan miljööseen viihtymään 20.4.2018Siikalatvan kunnassa varhaiskasvatusjohtajana työskentelevä Ulla-Maija Hepo-oja haluaa tuoda syntymäpäiväjuhlissaan ilmi epävirallisen puolensa.

MT: Heikkilä ei noussut MTK:n valtuuskunnan johtoon

MT: Heikkilä ei noussut MTK:n valtuuskunnan johtoon 19.4.2018Paavolalainen Matti Heikkilä jäi toiseksi MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajan vaalissa. Maaseudun Tulevaisuuden (MT) uutisen mukaan tehtävään tuli valituksi keskustalainen kansanedustaja, maidontuottaja Eerikki Viljanen Vihdistä.

Poroksi paloi kaikki työkalut ja muuta rakennustarviketta, mutta onneksi jokainen henki säilyi

Poroksi paloi kaikki työkalut ja muuta rakennustarviketta, mutta onneksi jokainen henki säilyi 19.4.2018Nyt pitää keskittyä valoisiin puoliin ja olla murehtimatta menneitä. Tuli tuhosi, eikä asialle enää muuta voi. Suunnilleen tällaisia ajatuksia pyöri ruukkilaisen Mikko Junttilan mielessä 22 tuntia sen jälkeen kun tulipalo oli tuhonnut hänen ja hänen perheensä omakotitalon piharakennuksen, tappanut 25 lammasta ja useita kanoja.


Ruukin toimipiste
puh. 044 7370 289
Pekkalantie 3
92400 Ruukki

Pulkkilan toimipiste
puh. 044 7370 395
Pulkkilantie 5
92600 Pulkkila