Siikajokilaakso (Siikkis) on vuonna 1966 perustettu, kerran viikossa torstaisin ilmestyvä, sitoutumaton Siikajokivarren kuntien paikallislehti. Lehdellä on ilmestymisalueellaan kaksi toimipistettä, toinen Ruukissa ja toinen Pulkkilassa.

Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Siikajokilaakson ilmestymisalueen kuntia ovat Siikajoki, Siikalatva ja Pyhäntä. Siikajokilaakso on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 283
juha.honkala@siikkis.fi

Anne

Anne Niinimaa
ilmoituskonsultti
044 5871 180
anne.niinimaa@siikkis.fi


Tuoreimmat uutiset

Valepoliiseja on vieläkin – aito poliisi varoittaa

Valepoliiseja on vieläkin – aito poliisi varoittaa 17.12.2018Oulun poliisilaitoksen alueella on jälleen tapahtunut valepoliisihuijauksia ja niiden yrityksiä. Poliisina esiintyminen ja siihen liittyvä huijaaminen eivät ole siis loppuneet mihinkään, vaan varsinkin ikäihmisiltä on yritetty puhelimessa kysellä verkkopankkitietoja.

Työ työpaikkojen löytämisen eteen jatkuu – työtön saa opastusta työllistymisen tielle

Työ työpaikkojen löytämisen eteen jatkuu – työtön saa opastusta työllistymisen tielle 17.12.2018Kyvyt käyttöön-hanke on jatkoa Sompa II-hankkeelle, mutta työn painopisteet ovat kesäkuussa päättynyttä hanketta painokkaammat.

Viljakkaan hyvä vuosi jatkuu – Jorma Marttila on Siikalatvan vuoden yrittäjä

Viljakkaan hyvä vuosi jatkuu – Jorma Marttila on Siikalatvan vuoden yrittäjä 14.12.2018Tänä vuonna hyvään vauhtiin päässyt Viljakas Oy:n Jorma Marttila on valittu Siikalatvan vuoden yrittäjäksi. Palkinnon jakavat Siikalatvan Yrittäjät ja Siikalatvan kunta.

Siikajoen alijäämäisestä vuodesta ehkä karsintavuosi – Mäkelänrinne myyntiin, koulut ja kirjastot syyniin

Siikajoen alijäämäisestä vuodesta ehkä karsintavuosi – Mäkelänrinne myyntiin, koulut ja kirjastot syyniin 14.12.2018Alijäämäinen talousarvio heilahti vielä reilummasti punaiselle Siikajoen kunnanvaltuuston budjettikokouksessa torstaina.

Joulupukilla käteviä apureita Ruukissa – yrittäjien lahjakampanja tuo hyvää mieltä

Joulupukilla käteviä apureita Ruukissa – yrittäjien lahjakampanja tuo hyvää mieltä 13.12.2018Ympäri Suomenmaata erilaiset toimikunnat, työryhmät, ideapiirit sun muut konklaavit miettivät, miten voisi auttaa lähimmäistä. Asioita pyöritellään vuosikausia ja tulos on paksu pumaska täynnä neuvoja ja ohjeita. Sinne ne hyvää tarkoittavat ideat pakkaavat jäämään.


Ruukin toimipiste
puh. 044 7370 289
Pekkalantie 3
92400 Ruukki

Pulkkilan toimipiste
puh. 044 7370 395
Pulkkilantie 5
92600 Pulkkila