Siikajokilaakso (Siikkis) on vuonna 1966 perustettu, kerran viikossa torstaisin ilmestyvä, sitoutumaton Siikajokivarren kuntien paikallislehti. Lehdellä on ilmestymisalueellaan kaksi toimipistettä, toinen Ruukissa ja toinen Pulkkilassa.

Alueensa kuulumisia jo vuodesta 1966 välittänyt Siikajokilaakso on alueensa näköinen paikallislehti. Siikajokilaakson ilmestymisalueen kuntia ovat Siikajoki, Siikalatva ja Pyhäntä. Siikajokilaakso on Sanomalehtien Liiton jäsen.

Juha

Juha Honkala
päätoimittaja
044 7370 283
juha.honkala@siikkis.fi

Anne

Anne Niinimaa
ilmoituskonsultti
044 5871 180
anne.niinimaa@siikkis.fi


Tuoreimmat uutiset

Isännöintiliitto haluaa vastuun palovaroittimista ja niiden kustannuksista taloyhtiöille

Isännöintiliitto haluaa vastuun palovaroittimista ja niiden kustannuksista taloyhtiöille 19.1.2018Isännöintiliiton mielestä taloyhtiöiden hallitusten rooli on tärkeä paloturvallisuuden kehittämisessä.

Siikajoen kunnanhallitus kannattaa kauppaa – Puistola ehkä sittenkin yhdistykselle

Siikajoen kunnanhallitus kannattaa kauppaa – Puistola ehkä sittenkin yhdistykselle 19.1.2018Ylimääräiseen kokoukseen istahtanut kunnanhallitus päätti keskiviikkoiltana 17. tammikuuta hyväksyä Siikajoen vanhustenkotiyhdistyksen tekemän ostotarjouksen Puistolasta.

Antin hoksottimet loihtivat hupaisat jalkanappulat – painelu sulatti turvotuksen

Antin hoksottimet loihtivat hupaisat jalkanappulat – painelu sulatti turvotuksen 19.1.2018Sauna on suomalaiselle pyhä paikka, mutta ei senkään tylsä tarvitse olla, tuumi Antti Junttila saunaa remontoidessaan. Kyllä maar seinälle voisi jotain koristetta laittaa.

Rantsila-neuleen neulemallilla voi komistaa vaikka paidan – lapaset voittivat neulekisan

Rantsila-neuleen neulemallilla voi komistaa vaikka paidan – lapaset voittivat neulekisan 19.1.2018Neulomisintoa tuntevat, erityisesti juuriltaan ranttisten iloksi on saatu Rantsila-neule. Virallinen Rantsila-neule on rantsilalaislähtöisen Elina Tuomaalan suunnittelema lapanen Viljapelto Siikajoen rannalla. Lapasta koristavat Rantsila-tekstin lisäksi tähtöset, viljantähkät ja Siikajoen laineet.

Kyläkoulun uusi elämä versoo rehevänä – Karentiakodissa annetaan ihmisten kukkia

Kyläkoulun uusi elämä versoo rehevänä – Karentiakodissa annetaan ihmisten kukkia 18.1.2018Vastaanotto kehitysvammaisten Karentiakodissa Karinkannassa on sydämellinen.


Ruukin toimipiste
puh. 044 7370 289
Pekkalantie 3
92400 Ruukki

Pulkkilan toimipiste
puh. 044 7370 395
Pulkkilantie 5
92600 Pulkkila