Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Sote-uudistus leijuu mörkönä eduskuntavaalien yllä – "elämän ja kuoleman kysymys keskustalle"

Sote-uudistus leijuu mörkönä eduskuntavaalien yllä – "elämän ja kuoleman kysymys keskustalle" 21.8.2018Keskustan eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Vantaalla suunnattiin katse vaalien täyteiseen vuoteen.

Ekonomistit: Hallituksen työllisyystavoite saavutetaan lähiaikoina – "Varmaan myös aktiivimallilla on ollut tähän jonkinlainen vaikutus"

Ekonomistit: Hallituksen työllisyystavoite saavutetaan lähiaikoina – "Varmaan myös aktiivimallilla on ollut tähän jonkinlainen vaikutus" 21.8.2018Ekonomistit uskovat työllisyysasteen nousevan pikapuoliin hallituksen tavoittelemaan 72 prosenttiin.

Siniset haluaa suomalaisille paremman sosiaaliturvan kuin ulkomaalaisille – edellyttäisi todennäköisesti perustuslain muuttamista

Siniset haluaa suomalaisille paremman sosiaaliturvan kuin ulkomaalaisille – edellyttäisi todennäköisesti perustuslain muuttamista 21.8.2018Hallituspuolue siniset esittää Suomen sosiaaliturvajärjestelmän muuttamista kansalaisuusperusteiseksi ensi vaalikaudella.

Keskustaopiskelijat vaatii budjetin verolinjauksia uusiksi – Koulutusta ja köyhän asiaa on nyt puolustettava

Keskustaopiskelijat vaatii budjetin verolinjauksia uusiksi – Koulutusta ja köyhän asiaa on nyt puolustettava 21.8.2018Keskustan Opiskelijaliitto vaatii hallitusta korjaamaan budjettiriihen veropoliittisia linjauksia.

Pääministeri Sipilältä kuitti vihervasemmistolle: "Etuuksien jakamiseen ei suurta kyvykkyyttä tarvita"

Pääministeri Sipilältä kuitti vihervasemmistolle: "Etuuksien jakamiseen ei suurta kyvykkyyttä tarvita" 21.8.2018Pääministeri, puoluejohtaja Juha Sipilä (kesk.) uskoo, että kansalaiset palkitsevat tulevissa eduskuntavaaleissa ne puolueet, jotka ovat kammenneet Suomen talouden takaisin raiteilleen.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263