Suomenmaa on keskustan pää-äänenkannattaja, vahva mielipidevaikuttaja ja vireä politiikan uutislehti. Jos haluat tietää, mitä Suomen politiikassa ja erityisesti keskustassa tapahtuu, Suomenmaasta saat sen parhaiten selville.

Suomenmaassa kirjoittavat niin ministerit kuin tavalliset kansalaisetkin. Valtakunnallista Suomenmaata luetaan kaikkialla Suomessa. Lehti tavoittaa säännöllisesti 84 000 keskustan jäsentaloutta. Tässä joukossa on tuhansia kuntapäättäjiä ja valtakunnallisia vaikuttajia. Jos siis haluat vaikuttaa, Suomenmaa on siihen oikea väline.

Juha

Juha Määttä
päätoimittaja
040 7359 612
juha.maatta@suomenmaa.fi

Matti

Matti Kontio
myynti- ja markkinointijohtaja
044 7370 312
matti.kontio@suomenmaa.fi


Tuoreimmat uutiset

Tutkimus: Hieman yli neljä kymmenestä suomalaisesta valitsee julkisen terveyskeskuksen, vaikka valinnanvapaus toteutuisi

Tutkimus: Hieman yli neljä kymmenestä suomalaisesta valitsee julkisen terveyskeskuksen, vaikka valinnanvapaus toteutuisi 20.4.2018Kaikista suomalaisista enemmän kuin kaksi viidestä (43 prosenttia) ilmoittaa valitsevansa varmasti tai luultavasti julkisen terveyskeskuksen, käy ilmi Kunnallisalan kehittämissäätiön (KAKS) tutkimuksesta.

Ruotsin punavihreä nykyhallitus lienee syksyllä tiensä päässä – ruotsidemokraattien kannatus sen sijaan ei osoita hiipumisen merkkejä

Ruotsin punavihreä nykyhallitus lienee syksyllä tiensä päässä – ruotsidemokraattien kannatus sen sijaan ei osoita hiipumisen merkkejä 20.4.2018Ruotsi on kaikesta päätellen jälleen matkalla kohti vähemmistöhallitusta ensi syyskuun vaalien jälkeen.

Puoluesihteerin valintatavan muutos saa kannatusta keskustan puoluevaltuutetuilta 

Puoluesihteerin valintatavan muutos saa kannatusta keskustan puoluevaltuutetuilta  20.4.2018Keskustan puoluevaltuustossa on valmiutta muuttaa puoluesihteerin valintapaa.

Kehittäminen jatkuu

Kehittäminen jatkuu 20.4.2018Lähes kaksi vuotta on kulunut puoluekokouksesta, ja se on ollut koko keskustaperheelle työntäyteistä aikaa. Meillä on käyty ja käydään lyhyessä ajassa kunta-, presidentin-, maakunta-, eduskunta- ja eurovaalit, jotka kaikki vaativat huolellista valmistautumista. Aika on historiallinen.

Puoluesihteerin valintatapa herättää keskustelua

Puoluesihteerin valintatapa herättää keskustelua 20.4.2018Keskustan järjestötyöryhmä esittää puoluesihteerin valinnan siirtämistä puoluekokoukselta puoluevaltuustolle. Esitys on herättänyt odotetusti kiivasta keskustelua puolueväen keskuudessa.


Suomenmaa Oulu
Postiosoite: PL 52, 90101 Oulu
Käyntiosoite: Lekatie 4, 90140 Oulu
Toimi­tus­pääl­likkö: 044 7370 320

Suomenmaa Helsinki
Postiosoite: PL 1070, 00101 Helsinki
Käyntiosoite: Apollonkatu 11 A, Helsinki
Verk­kou­u­tis­pääl­likkö: 044 7370 263