Työpaikkana

Joutsen Media on vuodesta 1906 alkaen media-alalla toiminut konserni, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Joutsen Media on noin sadan ammattilaisen työyhteisö, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sanoma-, paikallis-, kaupunki- ja aikakauslehtien toimituksissa, myynnissä ja markkinoinnissa sekä hallinnossa ja jakelussa.

Emoyhtiön kotipaikka on Oulu. Konsernilla on toimipisteitä Oulun lisäksi myös Helsingissä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Limingassa, Ruukissa ja Pulkkilassa.

Joutsen Mediassa arvostetaan osaamista ja tuetaan henkilöstön ammatillista uudistumista ja uuden oppimista. Konserni panostaa henkilöstön sitouttamiseen ja motivaation ylläpitoon myös kannustinjärjestelmän ja hyvien henkilöstöpalvelujen ja -etujen avulla. Työssä viihtyminen sekä työsuhteen vakaus ja pysyvyys ovat konsernissa tärkeitä tavoitteita.

Jos Joutsen Media kiinnostaa Sinua työnantajana, tutustu avoimiin työpaikkoihin. Löydät sieltä tietoa konsernissa avoinna olevista työpaikoista. Avoimista työpaikoista ilmoitetaan myös konsernin lehdissä.